Een app laten maken voor jouw bedrijf

Je hebt besloten om een app te laten maken voor jouw bedrijf, what's next? Wij helpen je bij het concretiseren van je ideeën. Wat is er mogelijk binnen welk tijdsbestek? Onze IT-accelerator helpt je met het vertalen van je wensen naar het development team.

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Een app voor ieder platform

De apps die wij bouwen werken feilloos op ieder apparaat. Onze experts passen de laatste technologische mogelijkheden toe, waardoor jouw app klaar is voor de toekomst. Hierdoor kan je bedrijf gemakkelijk doorgroeien en zorg je ervoor dat je de concurrenten voor blijft. Zo bouwden we voor Nippon Express bijvoorbeeld een track & trace systeem dat als app op je telefoon te gebruiken is. Hierdoor geeft Nippon Express haar klanten inzicht in zendingen, wat de relatie met de klant ten goede komt.

Een app laten maken voor jouw bedrijf
Een app laten maken voor jouw bedrijf

Efficient werken met Scrum

Een app ontwikkelen gebeurt bij 7Lab volgens de Scrum methodiek. Dat betekent dat we iedere twee weken een werkend onderdeel opleveren tijdens een Sprint. Met deze werkwijze zorgen we ervoor dat feedback constant en direct verwerkt wordt terwijl er doorgebouwd wordt aan de app. Een zeer efficiënte manier van werken dus, waardoor je app binnen no-time live staat.

  • Werken met Scrum
  • Snelle oplevering

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES