App beheer

App beheer van 7Lab, wat houdt dat eigenlijk in? Of het nu om een bestaand- of een nieuw app project gaat, wij fixen het voor je.

Vanuit ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam helpen onze IT-Accelerators met het vertalen van je wensen naar software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met ons
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de app precies aan op jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Binnen enkele weken hebben de eerste versie van jouw app online. Door onze ervaring kunnen we dit ook nog eens zeer kostenefficiënt doen. Hierdoor hebben wij het gehele app beheer in handen en kan jij de focus leggen op de business.

software advantages

Super veilig

We kunnen je verzekeren dat onze app beheer veilig is. Alle apps leveren we namelijk AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat het met de veiligheid wel goed zit.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze opleveringen zijn altijd van de hoogste kwaliteit, mogelijk gemaakt door onze gecertificeerde developers. Jouw app zit daarom altijd perfect in elkaar.

De meest ervaren developers, de beste kwaliteit voor jouw App beheer

Als applicatie ontwikkelaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale platformen en apps. We zijn een professionele app beheer partner voor het ontwerpen en uitwerken van alle soorten applicaties.

Onze IT-accelerators helpen om je applicatie idee helder te krijgen. Op basis van je wensen, budget en business case stellen we de juiste scope vast. Met klanten als Nippon Express, Nova College en Edualdo weten we als geen ander hoe we een intelligente app moeten vormgegeven.

 • Applicaties voor grote en kleine organisaties
 • Veel ervaring in diverse branches
 • Gecertificeerde applicatieontwikkelaars
 • App beheer het totale pakket!
App beheer
App beheer

Een hecht team, snelle ontwikkeling

Geen brug is ons te ver voor het app beheer van jouw business of project. Het enige dat bij ons vaststaat is ons uurtarief. Wij hebben een team met op elkaar ingespeelde experts. Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Indien gewenst leveren we een Scrum Master of IT-Accelerator om de skillset binnen je project compleet te maken.

 • Vast uurtarief van €115 per uur
 • Zelf bepalen hoe de samenwerking eruitziet
 • Huur een Scrum Master of IT-Accelerator in
 • Op elkaar ingespeeld team

Duurzame relatie

Goede service en het aangaan van een langdurige relatie zijn voor ons essentieel. Eén van onze kernwaardes is teamgevoel. Daarom word je tijdens het project onderdeel van ons team en gaan we samen voor een maximaal eindresultaat.

Na oplevering blijven we als app ontwikkelaar betrokken. Elke maand voeren we kleine wijzigingen uit zodat je organisatie mee gaat met de tijd. Met onze Kaizen Agreement krijg je garantie op reactie en oplostijden.

 • Goede service
 • Klant onderdeel van het team
 • Gegarandeerde antwoord- en oplostijden
Duurzame relatie

Solide technologie

Als applicatie ontwikkelaar werken we met moderne technologie waar schaalbaarheid, beveiliging en een modulaire opbouw behoren tot de standaard. Zo maken wij gebruik van frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript.

Op onze Fun Fridays werken we aan eigen projecten en platforms om nieuwe kennis op te doen.

 • We maken gebruik van schaalbare, veilige en modulaire applicatie frameworks
 • Inspirerende kantoor in Amsterdam
Solide technologie

Werken met Scrum

Er zijn veel verschillende manieren waarop een applicatie ontwikkelaar te werk kan gaan. Bij 7Lab werken we met SCRUM omdat deze werkwijze in de praktijk het meeste succes oplevert. Ook is deze werkwijze transparant en het leidt tot het meest concrete resultaat waar onze klanten echt wat mee kunnen.

De rollen binnen een 7Lab ontwikkelteam zijn: Product owner (afgevaardigde van klant en budgethouder) vanuit de klant, applicatie ontwikkelaar, IT-accelerator en Scrum master.

 • SCRUM werkwijze leidt tot concreet resultaat
 • Heldere rolverdeling zorgt voor optimale communicatie
 • Intensieve samenwerking voor beste resultaat
Werken met Scrum

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES