App design

Onze developers hebben jarenlange ervaring met Javascript, ES6, Angular en VueJS. Hierdoor is geen app development project ons te machtig. Ons vaste team werkt vanaf onze locatie in Amsterdam. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Nieuw idee? Onze IT-accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Het app design sluit daarom naadloos aan bij jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. Een werkende app hebben we daarom binnen no-time in de lucht.

software advantages

Super veilig

Alle apps leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt en garanderen we de hoogste veiligheid voor jouw app.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze developers zijn gecertificeerd en zorgen daarom voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Daarmee haal je alles uit je app met een prachtig app design.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze ontwikkelaars beschikken over jarenlange ervaring in de praktijk. Daardoor hebben we niet alleen veel ervaring met Javascript, maar ook ruime kennis van frameworks als Angular, VueJS en NativeScript.

  • Gespecialiseerd in Javascript
  • Ontwikkelen met SCRUM
  • Gebruik van laatste technologie
  • Aanvullende kennis van backend (Laravel)
  • De mooiste app designs op maat
App design
App design

De beste software door jarenlange ervaring

7Lab is sinds 2008 bezig met het ontwikkelen van software. Door onze jarenlange ervaring kunnen we er binnen no-time voor zorgen dat jouw app online staat. Naast developers kunnen wij ook een Scrum Master en een IT-Accelerator leveren. Daarmee is een soepele samenwerking gegarandeerd.

  • Snelle oplevering door jarenlange ervaring
  • Zelf je team samenstellen
  • Huur een Scrum Master of IT-Accelerator in
  • Toepassing van de laatste technologie
Gerelateerde case

Eurocross

Eurocross Assistance biedt hulp aan mensen in nood over de hele wereld. 24/7 staat het supportteam klaar om voor de juiste oplossing te zorgen. Om deze support te optimaliseren ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving is het gehele dossier in te zien. Zo hebben klanten altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Dit zorgt voor minder telefonisch contact en geeft het supportteam ruimte om meer aandacht te besteden aan het bieden van een luisterend oor en de nodige ondersteuning.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES