App design

Wij hebben ervaren Javascript, ES6, Angular, VueJS ontwikkelaars in huis voor elk app design project. Daarmee werken we als vast team bij ons op locatie in Amsterdam. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Nieuw idee? Onze IT-accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Het app design sluit daarom naadloos aan bij jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. Een werkende app hebben we daarom binnen no-time in de lucht.

software advantages

Super veilig

Alle apps leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt en garanderen we de hoogste veiligheid voor jouw app.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze developers zijn gecertificeerd en zorgen daarom voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Daarmee haal je alles uit je app met een prachtig app design.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze ontwikkelaars beschikken over jarenlange ervaring in de praktijk. Daardoor hebben we niet alleen veel ervaring met Javascript, maar ook ruime kennis van frameworks als Angular, VueJS en NativeScript.

  • Gespecialiseerd in Javascript
  • Ontwikkelen met SCRUM
  • Gebruik van laatste technologie
  • Aanvullende kennis van backend (Laravel)
  • De mooiste app designs op maat
App design
App design

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Combineer dat met de ervaring en efficiëntie van een op elkaar ingespeeld team, en geen brug is te ver. Het enige dat vaststaat ons tarief van 105 euro per uur. Verder bepaal jij hoe het team werkt. Indien gewenst leveren we een Scrum Master, of IT-Accelerator om de skillset binnen je project compleet te maken.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES