App development

Ben je opzoek naar een ervaren software ontwikkelaar? 7Lab helpt je op weg, of het nou gaat om een vastgelopen project of een nieuwe applicatie.

Wij werken volgens de Scrum methodiek, wat zorgt voor een snelle en efficiënte oplevering van jouw applicatie. Dit alles doen we met veel liefde vanuit ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam!

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. De applicatie wordt daardoor precies ontwikkeld zoals jij het voor ogen hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Wij werken met een hecht team dat op elkaar ingespeeld is. Daardoor kunnen wij binnen no-time een werkende app realiseren.

software advantages

Super veilig

Wij bouwen alleen app die maximaal beveiligd zijn. Dat betekent dat we de apps AVG-/GDPR- compliant opleveren.

software advantages

Gecertificeerde developers

Wij werken met gecertificeerde developers. Daardoor zit jouw app altijd perfect in elkaar.

De beste developers, de hoogste kwaliteit in app development

Het toepassing van de laatste technologische mogelijkheden vinden wij zeer belangrijk. Onze developers worden dan ook regelmatig bijgeschoold, zodat ze niet alleen snel en efficiënt coderen, maar ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van app development en software.

  • Solide technologie: gebruik van Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript
  • Ervaren team in Amsterdam
App development
App development

Op elkaar ingespeeld team

Ervaring en efficiëntie maken onze developers tot de beste op de markt. Wij pakken iedere uitdaging aan. Het enige dat vaststaat ons tarief van 115 euro per uur. Wie waar wordt ingezet bepaal jij. Indien gewenst leveren we een Scrum Master of IT-Accelerator om de skillset binnen je app development project compleet te maken.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES