App development

Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk app development project. We helpen bij projecten die weer op gang geholpen moeten worden en brengen orde op zaken.

Wil je een geheel nieuwe app laten ontwikkelen? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen naar software eisen volgens de SCRUM methodiek. Dit alles doen we met veel liefde vanuit ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam!

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de app precies aan op jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Wij werken met een hecht team dat op elkaar ingespeeld is. Daardoor kunnen wij binnen no-time een werkende app realiseren.

software advantages

Super veilig

Wij bouwen alleen app die maximaal beveiligd zijn. Dat betekent dat we de apps AVG-/GDPR- compliant opleveren.

software advantages

Gecertificeerde developers

Wij werken met gecertificeerde developers. Daardoor zit jouw app altijd perfect in elkaar.

De beste developers, de hoogste kwaliteit in app development

Elke twee weken worden onze gecertificeerde ontwikkelaars bijgespijkerd met de laatste kennis. Dat betekent niet alleen dat ze snel en efficiënt coderen, maar ook dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van app development en software.

  • Solide technologie: gebruik van Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript
  • Ervaren team in Amsterdam
flyout image
block right

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Combineer dat met de ervaring en efficiëntie van een op elkaar ingespeeld team, en geen brug is te ver. Het enige dat vaststaat ons tarief van 105 euro per uur. Verder bepaal jij hoe het team werkt. Indien gewenst leveren we een Scrum Master, of IT-Accelerator om de skillset binnen je app development project compleet te maken.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Foto Bas
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES