Augmented reality app laten maken op maat

Wil je een innovatieve augmented reality app laten maken? Onder andere voor de bouw, retail of de medische wereld zijn dit soort apps interessant.

Onze IT-Accelerators helpen je in korte tijd met het vertalen van je wensen in een concreet plan van aanpak. Onze ervaren ontwikkelaars bouwen in een paar weken een eerste versie.

Chat met IT-accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Verbeterde werkelijkheid, betere prestaties

Geef medewerkers of klanten een app waarmee ze een laag boven op de werkelijkheid kunnen leggen. Uitermate geschikt voor sectoren waarin het visuele aspect belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, retail of de medische wereld.

  • Laag over de echte wereld heen
  • Handig voor complexe beroepen
  • Voorbeeld van een toepassing laten zien, zonder fysieke aanwezigheid van een object
Augmented reality app laten maken op maat
Augmented reality app laten maken op maat

Ervaring met AR toepassingen

Ons team heeft veel ervaring met 3D modellen, AR, VR en beeld algoritmes. Bovendien besteden we regelmatig een Fun Friday aan dit soort onderwerpen. Binnen een paar weken leveren we al een eerste versie op van je Augmented Reality app.

  • Veel ervaring met AR
  • Snel resultaat
  • Flexibel werken met SCRUM

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

ArtCastle

Voor ArtCastle ontwikkelden wij een algoritme dat foto's automatisch om kan zetten in tattoo stencils. Dit levert per dag een besparing op van 2.5 uur per artiest.

Chat over deze case
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES