Bedrijfsapp laten maken

Wil jij een unieke app laten maken ? Laat je bedrijfsapp maken door onze specialisten.

Samen met onze IT-Accelerator concretiseer je jouw idee en leg je de beste oplossing vast. In korte tijd bouwen we jouw perfecte bedrijfsapp die precies doet wat je wilt.

Chat met IT-accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Integratie met de gehele bedrijfsvoering

Binnen no-time een bedrijfsapp op maat, die precies werkt zoals het moet! Onze business analist verdiept zich in jouw organisatie. Samen kijken we naar de best passende technische oplossing voor jouw procesverbetering of nieuwe dienst. Onze ontwikkelaars zetten dit om om in de perfecte bedrijfsapp op maat. En die werkt precies zoals het moet!

  • Gebaseerd op de nieuwste technologie
  • Tijd besparen met mobiel werken
  • Gebouwd door ervaren team
  • Geïntegreerd met bestaande systemen
Bedrijfsapp laten maken
Bedrijfsapp laten maken

Alles mogelijk, wél gebruiksvriendelijk

In snel tempo leveren we slimme bedrijfsapps, voorzien van unieke functionaliteit waarmee jouw organisatie zich kan onderscheiden. We helpen je met het formuleren van je eisen en wensen. Onze ontwikkelaars zetten die vervolgens om in een prachtige app. Designers dragen zorg voor de gebruiksvriendelijkheid. Jouw app moet tijd, energie en frustratie besparen. Door de juiste ondersteuning van een ervaren team wordt ook jouw project een succes.

  • Onderscheidende app
  • Specifiek voor jouw organisatie
  • Hulp bij opstellen van requirements
  • Verzekerd van professionele partner

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

AFP

Om AFP te ondersteunen met sales, ontwikkelden we een app. Hiermee creëerden we meer inzicht in relevante klantdata en algemene prestaties. Alle salesactiviteiten vinden nu plaats in één toolbox. 

Het resultaat? Besparing van tijd, efficiënter rapporteren en een mooie verhoging van sales.  Lees er meer over in onze AFP-case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES