Applicatie

7Lab heeft eindeloos veel ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Samen bedenken en realiseren we nieuwe digitale diensten of procesoptimalisaties.

Heb je een applicatie ontwikkelaar nodig of wil je een uniek digitaal platform laten maken? Ons ervaren team helpt je met het vertalen van je wensen in software eisen. Onze IT-accelerators vormen de brug tussen jou en de ontwikkelaars voor een vlekkeloze communicatie. Dit alles doen we met veel liefde vanuit ons kantoor in Amsterdam!

Chat me ons team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. De applicatie ontwikkelaar snapt zo precies wat er gebouwd moet worden.

software advantages

Snelle realisatie

Omdat het team werkt met SCRUM kunnen we uiterst kostenefficiënt werken en heb je snel resultaat. Elke twee weken leveren we een werkend onderdeel op.

software advantages

Super veilig

We garanderen de beste veiligheid voor je applicatie. We monitoren je software of app continu om indringers tegen te houden en een stabiele werking te garanderen.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde ontwikkelaars zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Je applicatie zit daarom altijd perfect in elkaar.

Applicatie laten ontwikkelen door 7lab

Als applicatie ontwikkelaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale platformen en apps. We zijn een professionele partner voor het ontwerpen en uitwerken van alle soorten applicaties.

Onze IT-accelerators helpen om je applicatie idee helder te krijgen. Op basis van je wensen, budget en business case stellen we de juiste scope vast. Met klanten als Nippon Express, Nova College en Edualdo weten we als geen ander hoe we een intelligente app moeten vormgegeven.

  • Applicaties voor grote en kleine organisaties
  • Veel ervaring in diverse branches
  • Gecertificeerde applicatieontwikkelaars
Applicatie
Applicatie

Ontwikkelen én meedenken

Onze expertise strekt zich uit van technische kennis tot bedrijfskundige kennis. We zijn niet alleen goed in het schrijven van codes, maar ook in het ontwikkelen van nieuwe concepten en procesoptimalisaties. Daardoor bezitten we veel kennis en weten we snel waar je kansen liggen en welke stappen met een applicatie mogelijk zijn.

7Lab is als applicatie ontwikkelaar dé partij die je verder helpt. We helpen organisaties met het vormgeven en concreet maken van hun idee om vervolgens in korte tijd een applicatie te realiseren.

  • Naast ontwikkelen óók meedenken
  • Snelle realisatie

 

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES