Webapplicatie laten maken

Wil jij voor je klant of collega's een webapplicatie laten maken? Laat je maatwerk software maken door onze ervaren ontwikkelaars.

Samen met onze IT-Accelerator concretiseer je jouw idee en leg je de beste oplossing vast. In korte tijd bouwen we precies wat je wilt.

Chat met IT-Accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Werken op elke locatie

Onze webapplicaties zijn schaalbaar, veilig en voorzien van de nieuwste technologie.

Bovendien kunnen we deze volledig integreren met software die al wordt gebruikt in de organisatie. Staat de applicatie? Dan kunnen we deze makkelijk omzetten tot Progressive Web App, zo is alles ook direct op mobiel beschikbaar. Kortom, een webapplicatie laten maken door 7Lab ben je aan het goede adres.

  • Schaalbaar, veilig en snel
  • Makkelijk te koppelen met andere systemen
  • Eenvoudig uit te breiden met app
  • Doet precies wat je nodig hebt
Webapplicatie laten maken
Webapplicatie laten maken

Beste resultaat

Onze IT-accelerator verdiept zich in je organisatie. Samen kijk je naar de best passende technische oplossing voor je procesverbetering of nieuwe dienst. Ervaren ontwikkelaars zetten het idee om in solide code.

  • Hulp van IT-accelerator met uitwerken van je idee
  • Laravel gecertificeerde ontwikkelaars
  • Solide code voor goede onderhoudbaarheid
  • Makkelijk uit te breiden met nieuwe functies
  • Webapplicatie groeit mee met je organisatie
Gerelateerde case

Eurocross

Eurocross Assistance biedt hulp aan mensen in nood over de hele wereld. 24/7 staat het supportteam klaar om voor de juiste oplossing te zorgen. Om deze support te optimaliseren ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving is het gehele dossier in te zien. Zo hebben klanten altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Dit zorgt voor minder telefonisch contact en geeft het supportteam ruimte om meer aandacht te besteden aan het bieden van een luisterend oor en de nodige ondersteuning.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES