Automatisering

Snelle oplevering
Ervaren ontwikkelaars

Om de groei van je bedrijf aan te kunnen wil je gaan automatiseren. Onze ervaren IT-Accelerators en developers geven je automatiseringsproject een vliegende start.

Scroll &
discover more
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert je om je automatiseringssoftware te concretiseren.

software advantages

Snelle realisatie

Binnen twee weken leveren we een eerste werkende versie op van je product. Je kunt dus gegarandeerd snel aan de slag met je nieuwe software!

software advantages

Super veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze software is AVG-/GDPR- compliant, waarmee de veiligheid gewaarborgd wordt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze developers zijn gecertificeerd. Kwaliteit is daardoor altijd gegarandeerd en je software steekt dus perfect in elkaar.

Waarom automatiseren?

Elke dag heb je in je organisatie te maken met processen: taken die je uitvoert om iets gedaan te krijgen. Binnen bedrijven worden op die manier eindeloze mailtjes gestuurd, bestanden gedeeld, documenten opgeslagen en bewerkt. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is en fouten voorkomt. Hoe kun je proces automatisering voor jou laten werken?

 

flyout image
block right

Proces automatisering

Door frequente processen te laten verwerken door een geautomatiseerde flow verhoog je de productiviteit van je team. Hierdoor ga je efficiënter te werk en houd je tijd over voor andere werkzaamheden. Voor het Nova College bouwden we bijvoorbeeld software, waarmee leerlingen zelf vakkenpakketten kunnen samenstellen. Dit bespaart de administratieve afdeling en de afdelingsmanagers van het Nova College een hoop tijd. Bovendien wordt de kans op menselijke fouten hiermee verkleind.

Scrum

Wij werken volgens de Scrum methodiek. Dat betekent dat we iedere twee weken een werkend onderdeel van je software afleveren tijdens een Sprint. Geen brug is ons daarbij te ver. We werken met een helder uurtarief. Tevens kunnen we een Scrum Master of IT-Accelerator leveren, die het ontwikkelproces nog sneller en soepeler laat verlopen.

  • Vast uurtarief van €105 per uur
  • Zelf bepalen hoe de samenwerking eruitziet
  • Huur een Scrum Master of IT-Accelerator in
  • Op elkaar ingespeeld team
Scrum
Gerelateerde case

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Foto Bas
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES