Automatiseringssoftware en proces automatisering

Automatisering zorgt ervoor dat je nieuwe inzichten verkrijgt in je workflows en je efficienter te werk kunt gaan. 7Lab helpt je met het realiseren van je wensen op het gebied van automatiseringssoftware. Wij hebben jarenlange ervaring met het automatiseren van bedrijfprocessen.

Chat met IT-Accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert je om je automatiseringssoftware te concretiseren.

software advantages

Snelle realisatie

Binnen twee weken leveren we een eerste werkende versie op van je product. Je kunt dus gegarandeerd snel aan de slag met je nieuwe software!

software advantages

Super veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze software automatisering is AVG-/GDPR- compliant, waarmee de veiligheid gewaarborgd wordt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze developers zijn gecertificeerd. Kwaliteit is daardoor altijd gegarandeerd en je software steekt dus perfect in elkaar.

Waarom een proces of software automatisering?

Automatisering software? Elke dag heb je in je organisatie te maken met processen: taken die je uitvoert om iets gedaan te krijgen. Binnen bedrijven worden op die manier eindeloos veel mailtjes gestuurd, bestanden gedeeld, documenten opgeslagen en bewerkt. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is en fouten voorkomt. Hoe kun je proces automatisering voor jou laten werken?

 

Automatiseringssoftware en proces automatisering
Automatiseringssoftware en proces automatisering

Heldere tarieven, hecht team

Ons team van ervaren developers is hecht en werk efficiënt. Hierdoor kunnen wij binnen twee weken al een werkend product opleveren. Ons tarief is helder: €115 per uur. We beschikken tevens over een IT-accelerator en een Scrum Master, om jouw automatiseringsproces nog soepeler te laten verlopen.

  • Huur een Scrum Master of IT-accelerator in
  • Helder tarief: €115 per uur
  • Werken met een hecht team

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES