Automatisering van bedrijfsprocessen snel geregeld

Automatisering van bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat je efficiënter gaat werken en inzichten verkrijgt die je bedrijf door laten groeien. Ook zul je een voordeel verkrijgen ten opzichte van concurrenten doordat je meer data verzamelt.

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Proces automatisering

Automatisering van bedrijfsprocessen voorbeeld cases. Door frequente processen te laten verwerken door een geautomatiseerde flow verhoog je de productiviteit van je team. Hierdoor ga je efficiënter te werk en houd je tijd over voor andere werkzaamheden. Voor het Nova College bouwden we bijvoorbeeld software waarmee leerlingen zelf vakkenpakketten kunnen samenstellen. Door Automatisering van bedrijfsprocessen toe te passen bespaar je veel. Als voorbeeld, de administratieve afdeling en de afdelingsmanagers van het Nova College scheelt het een hoop tijd. Bovendien wordt de kans op menselijke fouten hiermee verkleind.

 

Automatisering van bedrijfsprocessen snel geregeld
Automatisering van bedrijfsprocessen snel geregeld

Werken met Scrum

Wij werken volgens de Scrum methodiek. Dat betekent dat we iedere twee weken een werkend onderdeel van je software opleveren tijdens een Sprint. Geen brug is ons daarbij te ver. We werken met een helder uurtarief. Tevens kunnen we een Scrum Master of IT-Accelerator leveren, die het ontwikkelen van automatiseringssoftware nog sneller en soepeler laat verlopen.

  • Vast uurtarief van €115 per uur
  • Zelf bepalen hoe de samenwerking eruitziet
  • Huur een Scrum Master of IT-Accelerator in
  • Op elkaar ingespeeld team

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES