Proces automatisering

Proces automatisering? Wij ontwerpen de beste software op het gebied van proces automatisering. Onze ervaring op dit gebied zorgt ervoor dat we snel en efficiënt te werk gaan. Wij werken met de Scrum methodiek, waarbij ons team van specialisten binnen no-time een werkend product klaar heeft staan.

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert je tijdens het ontwikkelingsproces. Jouw wensen worden daardoor altijd perfect vertaald naar de software.

software advantages

Snelle realisatie

Wij werken uiterst efficiënt. Daardoor hebben we binnen twee weken al een werkend onderdeel van je software online staan. Hierdoor is een proces automatisering snel geregeld via 7Lab!

software advantages

Super veilig

Alle software die wij maken geniet de hoogste mate van beveiliging. We leveren alle software AVG-/GDPR- compliant op.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde ontwikkelaars leveren alleen de beste software af.

Structuur aanbrengen binnen je organisatie

Elke dag heb je in je organisatie te maken met processen: taken die je uitvoert om iets gedaan te krijgen. Binnen bedrijven worden op die manier eindeloze mailtjes gestuurd, bestanden gedeeld, documenten opgeslagen en bewerkt. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is en fouten voorkomt. Hierbij willen we wat meer informatie geven over een proces automatisering. Met name waarom het handig is en hoe wij jou kunnen helpen.

Proces automatisering
Proces automatisering

Waarom proces automatisering?

Door frequente processen te laten verwerken door een geautomatiseerde flow verhoog je de productiviteit van je team. Hierdoor ga je efficiënter te werk en houd je tijd over voor andere werkzaamheden.

Voor het Nova College bouwden we bijvoorbeeld software, waarmee leerlingen zelf vakkenpakketten kunnen samenstellen. Dit bespaart de administratieve afdeling en de afdelingsmanagers van het Nova College een hoop tijd. Bovendien wordt de kans op menselijke fouten hiermee verkleint.

Door proces automatisering door te voeren maak je de business meetbaar

Zodra je eerste processen digitaal verlopen zijn ze meetbaar. Je verkrijgt daarmee inzichten in hoe vaak, hoeveel, wie, wat, waar gedaan heeft. Deze kun je inzichtelijk maken op een dashboard waarop je zogenaamde Key Performance Indicators bijhoudt. Door deze inzichten zul je processen nog verder gestroomlijnd worden.

Door proces automatisering door te voeren maak je de business meetbaar

Sneller automatiseren door een hecht team

Wij werken met een vast team van gecertificeerde ontwikkelaars, op ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Ook kunnen wij een Scrum Master en een IT-Accelerator leveren om het proces soepeler te laten verlopen. Jij bepaalt de samenstelling van het team. Het enige dat vaststaat is ons uurtarief van €105.

Sneller automatiseren door een hecht team

Is het relevant om te automatiseren?

Wanneer is proces automatisering eigenlijk relevant? Altijd. Écht altijd. Elk proces dat nog afhankelijk is van het rondbrengen van papier stapels – iedere handmatige handeling – biedt een mogelijkheid voor automatisering. Door al dat papier te digitaliseren versnel je de workflow en het proces, neem je afscheid van inefficiëntie, elimineer je menselijke fouten en zorg je ervoor dat je medewerkers kunnen focussen op het creëren van toegevoegde waarde. Denkwerk in plaats van invoerwerk: dat is het motto van 7Lab.

Kies je voor automatisering binnen je kantoor, dan gaat dat bijna altijd samen met digitalisering en digitale transformatie. Ook integratie komt om de hoek kijken, aangezien je voorheen geïsoleerde systemen en processen nu met elkaar laat communiceren. Handmatig werk en onnodige vertragingen behoren daarmee voorgoed tot het verleden!

Is het relevant om te automatiseren?

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES