Digitaliseren van bedrijfsprocessen

In deze zware tijd komen veel bedrijven voor een flinke uitdaging te staan. Wij helpen graag met het automatiseren van key-processen met slimme software. 7Lab vertaalt uitdagingen van elke business naar digitale oplossingen die voor je werken. Krijg grip op alle werkzaamheden met doelgerichte inzet van IT en innoveer met gebruik van de laatste technologie.

Maak afspraak voor gratis IT-advies
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Discover, design, develop

Bij 7Lab maken we graag de beste digitale oplossingen. Om dat te doen is het belangrijk om een goede vertaling te maken van business naar IT. Bij 7Lab ontdek je in workshops samen met onze ervaren businessanalisten en IT-accelarators waar de kansen liggen bij het behalen van je doelen. Onze gecertificeerde designers en developers werken het vervolgens uit tot een zo goed mogelijk eindproduct.

Vraag gratis advies

Digitaliseren van bedrijfsprocessen
Digitaliseren van bedrijfsprocessen

Helpen

Een van de kernwaardes bij 7Lab is dat we zoveel mogelijk willen helpen het leven beter te maken met slimme software. Wij begrijpen dat veel bedrijven in de huidige tijd voor een flinke uitdaging staan. De juiste digitale oplossing kan hierbij een vitale rol spelen. Wij dragen graag ons steentje bij en bieden daarom nu gratis IT- advies. Klik hier voor een videogesprek met een van onze experts.

Maak een afspraak

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES