Bedrijfsapp: wat is er mogelijk?

Om de processen binnen je bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen wil je een app laten maken. Wat is er eigenlijk mogelijk? Welke functionaliteiten kun je in je app verwerken. Aan de hand van drie cases laten we zien wat voor bedrijfsapp we bij 7Lab reeds hebben gebouwd.

Kunst.nl

Bij Kunst.nl kun je een abonnement afsluiten zodat je ieder half jaar andere kunst in huis kunt halen (huren of kopen). Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app, met barcode scan functie. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Nippon Express

Nippon Express is een van de grootste logistieke service verleners ter wereld. Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun zendingen bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Nebest Adviesgroep

nebest app

Nebest Adviesgroep is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de infrastructuur. We ontwikkelden een app om razendsnel inspectierapporten te genereren. Ook hadden we als doel om eenduidigheid te creëren in de rapportage, een betere link te maken tussen kantoor en inspecteur en de professionaliteit te verhogen. Inmiddels bespaarden zij ruim 900 uur aan rapportage tijd. 


Ben je nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Stuur ons een bericht! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES