Discovery workshop: je software of app idee concreet

Je hebt een goed idee voor software of een app, maar weet nog niet wat er precies (technisch) mogelijk is en wat dit gaat kosten. Of: je hebt al een functioneel ontwerp gemaakt, maar wilt dit graag eens tegen een specialist aanhouden. In dit stadium kan je de ervaring van een goede software ontwikkelaar gebruiken.

In onze discovery workshop bedenk je in twee dagdelen met een business analist hoe jouw software of app in elkaar moet zitten. Zo weet je direct wat (technisch/budgetair) mogelijk en haalbaar is. We kijken samen naar de visie, genereren nieuwe ideeën, schatten in hoeveel werk er nodig is voor de uitwerking en bepalen het MVP (minimum viable product).

Onze business analisten zijn zowel bedrijfskundig als technisch onderlegd en helpen jou met het concreet maken van je idee. We focussen op de meerwaarde die de app of software kan brengen voor alle betrokken partijen en maken op basis daarvan samen de juiste budgettechnische keuzes. Aan het einde van de twee halve dagen heb je een helder plan voor de uitwerking. Het eindresultaat kan je gebruiken om de software of app te laten bouwen door 7Lab of een andere ontwikkelaar.

Meer weten?

Chat met Bas, onze IT-accelerator

Chat nu met Bas
Bas photo

Neem contact op

Liever niet direct chatten? Bel 020 705 1010 of vul het formulier in.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES