FormLab update januari 2017

FormLab

FormLab (www.formlab.io) is een platform voor bedrijven om op een laagdrempelige manier gestructureerd data te verzamelen waarmee uitgebreide rapportages gegenereerd kunnen worden. Hier wordt al dik twee jaar aan gebouwd, en de laatste tijd was niet anders; we hebben recent een grote update uitgebracht. Hieronder een overzichtje met de nieuwe features!

  • Calculatievelden

Maak elke berekening die je maar wilt met het nieuwe calculatieveld! Het nieuwe veld is ontwikkeld om gemakkelijk op locatie numerieke velden met elkaar samen te laten werken. Op deze wijze kan na het invullen van een formulier bijvoorbeeld direct een prijsopgaaf gegenereerd worden!

FormLab calculatie update

  • Geavanceerde conditionele blokken

De conditionele blokken waren al uitgebreid, maar met deze update zijn ze al helemaal geavanceerd geworden! Vanaf nu is het namelijk mogelijk om conditieregels te combineren met conditiegroepen met En/Of opties.

FormLab condities update

  • Performance

FormLab heeft een grote performance update gekregen waardoor het weer vliegensvlug is!

FormLab performance update

BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES