Nieuwe naam, teamlid en website

Alderveld heeft het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Onze succesformule blijkt aan te slaan: we leveren technisch complexe websites + apps en realiseren deze met een bedrijfskundige insteek. Blijkbaar spreekt deze werkwijze klanten aan omdat we het afgelopen jaar flink zijn gegroeid. Met deze groei is er natuurlijk ook meer werk te doen. We hadden daarom versterking nodig. Front-end development, bedrijfskunde en informatieanalyse hadden we al onder de knie. Wanneer een opdracht technisch zeer complex werd huurden we Joey in als extra teamlid. Het was voor ons een logische keus om hem verder bij ons bedrijf te betrekken. Daarom gaan we nu per 1 maart door met 3 man.

Met de extra versterking kwam ook een nieuwe naam: 7Lab. Waarom? Omdat JoKoBa (Joey, Koen, Bas) al snel afviel hebben we gekozen voor een kortere naam die ook nog eens lekker klinkt. Het was niet makkelijk, onze Google Spreadsheet bestond uit meer dan 300 namen. Allemaal net niet. Totdat iemand kwam met… 7Lab.

Waar staat 7Lab voor? Voor ons symboliseert de 7 in onze naam een “lucky number”. Laten we hopen dat deze zowel voor ons als voor onze klanten het geluk brengt dat we allemaal wensen. Het tweede gedeelte, “Lab”, staat voor alles wat experimenteel, bijzonder en uniek is. Bovendien worden er in een lab vaak enorm coole dingen gemaakt, iets wat wij nu natuurlijk al 6 jaar doen. Met onze nieuwe collega Joey wordt dat alleen maar nog beter!

Over onze nieuwe collega

Onze nieuwe collega is Joey Houtenbos. In zakelijke setting is Joey programmeur in hart in nieren. Met een studie technische informatica op zak is geen programma hem te complex. Bovendien kan hij, in tegenstelling tot het gros van de programmeurs, goed overweg met klanten. Hij snapt het belang van goede communicatie.

In zijn vrije tijd mag Joey graag eens surfen en voetballen.

Contact opnemen met Joey? Mail hem

Contact opnemen met 7Lab? Check onze contact pagina.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES