Officieel Citrix Podio partner

Na een korte training en succesvolle implementatie bij SignOn + Energy Department Collectief BV, mogen we ons nu officieel Podio partner noemen.

Onze badge dragen we met alle trots.

Wat is Podio?


Podio is een systeem van Citrix voor relatiebeheer, project management en al het andere wat je nu nog aan elkaar knoop met excel sheets. De voordelen op een rij:

  • Zelf bepalen hoe je werkt door gemakkelijk aan te passen sjablonen en workflows (wij zetten de basis voor je op)
  • Elimineer email door de ingebouwde (video)chat client en activity feed
  • Blijf op de hoogte van wat collega’s doen
  • Gemakkelijk koppelen met bestaande backoffice systemen (hier helpen wij mee!)
  • Importeren en exporteren vanuit Excel
  • Ingebouwde agenda en takenlijst met koppeling naar objecten binnen Podio
  • Een Android en iPhone app met een 1-op-1 presentatie van je eigen werkruimten, hiermee ben je ook onderweg op de hoogte van alle activiteiten

Waarom leveren wij dit product?

Onze bedrijfskundige en CRM expertise komt uitermate goed van pas bij het implementeren van Podio. Bij elke klant brengen we eerst goed de informatiesystemen en (gewenste) processen in kaart, daarna zetten we de basis voor sjablonen en werkruimten op binnen Podio.

Als er koppelingen gemaakt moeten worden met andere systemen, nemen we dat ook voor onze rekening. Voor Energy Department koppelen we bijvoorbeeld onze Sales App met Podio.

Het voordeel zit hem erin dat klanten zelf leren hoe de sjablonen aangepast kunnen worden. Gelukkig is dit na een korte training super makkelijk.

Wij zien uit naar nog meer implementaties van dit fantastische product. Onze klanten SignOn ICT trainingen en diensten, alsook Energy Department zijn er erg tevreden mee!

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES