Cases

Scroll &
discover more

Benieuwd voor wie wij eerder het leven beter maakten met onze services? Lees er meer over in onze verschillende klantcases. 

Onze expertise inzetten voor jouw business? Neem contact met ons op. 

2019

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
2019

Nova College

Voor het Nova College bouwden we een webapplicatie waarmee 13.000 leerlingen vakkenpakketten kunnen samenstellen. Het platform heeft koppelingen naar de diverse backoffice systemen en verlicht de lasten van opleidingsmanagers en de administratieafdeling. Bovendien wordt de kans op fouten verminderd.

Case study
2019

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
2018

Edualdo.nl

Kennisdelingsplatform en community voor alle voortgezet onderwijs docenten in Nederland. Door gebruik te maken van de technologie "progressive web app" kan deze website ook offline en als app op elk type apparaat gebruikt worden.

Case study
2018

CV.nl

Voor Resumedia verzorgen wij het beheer van het platform achter CV.nl, CVwizard.nl en diverse sites in het buitenland. Door het toepassen van continuous delivery software kunnen we razendsnel bugfixes doorvoeren bij meerdere websites tegelijkertijd.

Chat over deze case
2018

ArtCastle

Voor ArtCastle ontwikkelden wij een algoritme dat foto's automatisch om kan zetten in tattoo stencils. Dit levert per dag een besparing op van 2.5 uur per artiest.

Chat over deze case
2018

Bomenwacht

Voor bomenwacht ontwikkelde wij een integratie (API) tussen de website bomencheck.nl en het platform formlab.io. Het koppelstuk bevat ook een uitbreiding om de planning en beschikbaarheid van bomeninspecteurs te regelen.

Chat over deze case
2018

Op Stoom

Software voor de optimalisatie van het interne order proces. Op Stoom heeft 60 locaties die bestellen bij een centraal magazijn. Ze hebben allemaal hun eigen budget, het verbruik wordt bijgehouden door de applicatie.

Chat over deze case
2018

Kwast Wijnkopers

Speciaal voor Kwast Wijnkopers ontwikkelden wij Wijn-DB software. Hiermee kan alle informatie van wijnen vastgelegd worden en gedeeld met de webshop, een app, klanten en externe applicaties. 

Vele uren handmatig werk zijn al bespaard door onze software. Benieuwd naar de inhoud? Lees meer in de Kwast Wijnkopers-case.

Case study
2018

AFP

Om AFP te ondersteunen met sales, ontwikkelden we een app. Hiermee creëerden we meer inzicht in relevante klantdata en algemene prestaties. Alle salesactiviteiten vinden nu plaats in één toolbox. 

Het resultaat? Besparing van tijd, efficiënter rapporteren en een mooie verhoging van sales.  Lees er meer over in onze AFP-case. 

Case study
2018

KLM

Zonder problemen met 35.000 medewerkers wereldwijd een update van de KLM-nieuwsapp downloaden? Geen probleem voor onze ervaren dev-ops engineers.

Door gebruik van Docker kon binnen no-time worden opgeschaald naar hoge volumes traffic. Lees er meer over in deze case. 

Case study
2018

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
2018

Buko

Voor BUKO implementeerde wij ons FormLab.io platform. Hiermee worden elke dag actiewagens gecheckt gecontroleerd. Alle vestigingen van BUKO werken nu samen via één centraal platform, waardoor de historie en actiepunten altijd helder inzichtelijk zijn.

Chat over deze case
2018

Hertel

Voor Hertel bouwden wij een app waarmee direct op locatie steigers en issolatiewerk opgenomen kan worden. Opname rapportages kunnen in een klantportaal direct worden goedgekeurd door klanten.

Chat over deze case
2018

MyMindspace

Een eHealth platform om de communicatie tussen GGZ-patiënten en doktoren te versoepelen, dat is MyMindspace. Met dit platform faciliteren GGZ-specialisten op een laagdrempelige en fijne manier de communicatie. 

 7Lab bouwde dit platform en integreerde het volledig met EPD-systemen die specialisten al gebruiken. Hoe? Lees erover in deze case. 

Case study
2018

Nebest Adviesgroep

Voor de Nebest Adviesgroep ontwikkelden wij de Nebest inspectie-app. Deze applicatie had als doel twee keer zo snel te inspecteren, rapporteren en analyseren. 

Inmiddels bespaarden zij ruim 900 uur aan rapportagetijd. Hoe? Lees erover in de Nebest Adviesgroep Case. 

Case study
2018

Ipse de Bruggen

Alle bedrijven moeten voldoen aan de wet poortwachter. Deze verzuimsoftware zorgt ervoor dat alle relevante meldingen en taken automatisch worden klaargezet. Medewerkers krijgen bijvoorbeeld automatisch een bericht als ze een afspraak met een bedrijfsarts moeten inplannen na een periode van ziekte.

Chat over deze case
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES