Cases

Benieuwd voor wie wij eerder het leven beter maakten met onze services? Lees er meer over in onze verschillende klantcases. 

Onze expertise inzetten voor jouw business? Neem contact met ons op. 

2018

Ipse de Bruggen

Alle bedrijven moeten voldoen aan de wet poortwachter. Deze verzuimsoftware zorgt ervoor dat alle relevante meldingen en taken automatisch worden klaargezet. Medewerkers krijgen bijvoorbeeld automatisch een bericht als ze een afspraak met een bedrijfsarts moeten inplannen na een periode van ziekte.

Chat over deze case
2018

Nebest Adviesgroep

Voor de Nebest Adviesgroep ontwikkelden wij de Nebest inspectie-app. Deze applicatie had als doel twee keer zo snel te inspecteren, rapporteren en analyseren. 

Inmiddels bespaarden zij ruim 900 uur aan rapportagetijd. Hoe? Lees erover in de Nebest Adviesgroep Case. 

Case study
2018

MyMindspace

Een eHealth platform om de communicatie tussen GGZ-patiënten en doktoren te versoepelen, dat is MyMindspace. Met dit platform faciliteren GGZ-specialisten op een laagdrempelige en fijne manier de communicatie. 

 7Lab bouwde dit platform en integreerde het volledig met EPD-systemen die specialisten al gebruiken. Hoe? Lees erover in deze case. 

Case study
2018

Hertel

Voor Hertel bouwden wij een app waarmee direct op locatie steigers en issolatiewerk opgenomen kan worden. Opname rapportages kunnen in een klantportaal direct worden goedgekeurd door klanten.

Chat over deze case
2018

Buko

Voor BUKO implementeerde wij ons FormLab.io platform. Hiermee worden elke dag actiewagens gecheckt gecontroleerd. Alle vestigingen van BUKO werken nu samen via één centraal platform, waardoor de historie en actiepunten altijd helder inzichtelijk zijn.

Chat over deze case
2018

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
2018

KLM

Zonder problemen met 35.000 medewerkers wereldwijd een update van de KLM-nieuwsapp downloaden? Geen probleem voor onze ervaren dev-ops engineers.

Door gebruik van Docker kon binnen no-time worden opgeschaald naar hoge volumes traffic. Lees er meer over in deze case. 

Case study
2018

AFP

Om AFP te ondersteunen met sales, ontwikkelden we een app. Hiermee creëerden we meer inzicht in relevante klantdata en algemene prestaties. Alle salesactiviteiten vinden nu plaats in één toolbox. 

Het resultaat? Besparing van tijd, efficiënter rapporteren en een mooie verhoging van sales.  Lees er meer over in onze AFP-case. 

Case study
2018

Kwast Wijnkopers

Speciaal voor Kwast Wijnkopers ontwikkelden wij Wijn-DB software. Hiermee kan alle informatie van wijnen vastgelegd worden en gedeeld met de webshop, een app, klanten en externe applicaties. 

Vele uren handmatig werk zijn al bespaard door onze software. Benieuwd naar de inhoud? Lees meer in de Kwast Wijnkopers-case.

Case study
2018

Op Stoom

Software voor de optimalisatie van het interne order proces. Op Stoom heeft 60 locaties die bestellen bij een centraal magazijn. Ze hebben allemaal hun eigen budget, het verbruik wordt bijgehouden door de applicatie.

Chat over deze case
2018

ZoekZaal

Voor ZoekZaal maakten wij een online platform waarbij evenementenlocaties hun beschikbaarheid kunnen opgeven en leads genereren. Bezoekers kunnen locaties boeken en direct zien of deze beschikbaar zijn op de voorkeursdatum.

Chat over deze case
2018

Bomenwacht

Voor bomenwacht ontwikkelde wij een integratie (API) tussen de website bomencheck.nl en het platform formlab.io. Het koppelstuk bevat ook een uitbreiding om de planning en beschikbaarheid van bomeninspecteurs te regelen.

Chat over deze case
2018

Artcastle

Voor ArtCastle ontwikkelden wij een algoritme dat foto's automatisch om kan zetten in tattoo stencils. Dit levert per dag een besparing op van 2.5 uur per artiest.

Chat over deze case
2018

CV.nl

Voor Resumedia verzorgen wij het beheer van het platform achter CV.nl, CVwizard.nl en diverse sites in het buitenland. Door het toepassen van continuous delivery software kunnen we razendsnel bugfixes doorvoeren bij meerdere websites tegelijkertijd

Chat over deze case
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES