Cases

Scroll &
discover more

Benieuwd voor wie wij eerder het leven beter maakten met onze services? Lees er meer over in onze verschillende klantcases. 

Onze expertise inzetten voor jouw business? Neem contact met ons op. 

2021

Workboost

Workboost is een nieuwe applicatie die in het leven is geroepen om het ontwikkelproces dat professionals, zoals leraren, (loopbaan)coaches en consultants, met hun klanten doorlopen leuker, sneller en effectiever te maken. Tegelijkertijd krijgt de werkgever een inzichtelijk overzicht van de vooruitgang.

Case study
2021

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Voor Hoog Heemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) ontwikkelden wij een platform om het relatiebeheer van verschillende projecten met meerdere stakeholders te organiseren en structureren.

Case study
2021

Green Specialties

Green Specialties kwam bij ons met de uitdaging om het gehele traject van telen, verwerken en distribueren te optimaliseren. Het resultaat is de Green Trace applicatie. Een product traceability platform dat alles van teelt tot transport inzichtelijk maakt.

Case study
2021

Eurocross

Voor Eurocross ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving kunnen klanten hun gehele dossier inzien en is altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Minder telefonisch contact geeft de hulpverleners ruimte om meer aandacht te besteden aan de kwalitatieve hulpverlening.

Case study
2020

OnePush

Onepush is de digitale oplossing voor de scheepsbouw. Het biedt de mogelijkheid om 3D ontwerpen van schepen te maken en om te zetten in een bouwpakket. Met één druk op de knop. Iedereen van ontwerper, ingenieur tot scheepsbouwer kan de tool gebruiken. Dit betekent dat weken voorbereidingstijd klaar is in slechts een paar uur.

Case study
2019

Nova College

Voor het Nova College bouwden we een webapplicatie waarmee 13.000 leerlingen vakkenpakketten kunnen samenstellen. Het platform heeft koppelingen naar de diverse backoffice systemen en verlicht de lasten van opleidingsmanagers en de administratieafdeling. Bovendien wordt de kans op fouten verminderd.

Case study
2018

Edualdo.nl

Kennisdelingsplatform en community voor alle voortgezet onderwijs docenten in Nederland. Door gebruik te maken van de technologie "progressive web app" kan deze website ook offline en als app op elk type apparaat gebruikt worden.

Case study
2018

Kwast Wijnkopers

Speciaal voor Kwast Wijnkopers ontwikkelden wij Wijn-DB software. Hiermee kan alle informatie van wijnen vastgelegd worden en gedeeld met de webshop, een app, klanten en externe applicaties. 

Vele uren handmatig werk zijn al bespaard door onze software. Benieuwd naar de inhoud? Lees meer in de Kwast Wijnkopers-case.

Case study
2018

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES