Case study

AFP

Scroll &
discover more

Sales toolbox en audit app

Thumbnail

Resultaat

Sales verkoopt met deze app meer. Er is snel toegang is tot relevante klantdata en algemene presentaties. Het maken van bezoekverslagen en audits gaat efficiënter, daardoor wordt veel tijd bespaard.

Visie

De software ondersteund de sales afdeling met verkoop. Bovendien moet het vastleggen van bezoekverslagen en audits eenvoudig zijn. De tool werkt ook op smartphones en tablets.

Doelen

Meer verkopen

Door het faciliteren van de juiste informatie binnen een makkelijke tool beschikt sales altijd over de juiste informatie. Dit moet helpen met het verhogen van inzicht en, uiteindelijk, deal conversie.

Efficiënter werken

Door het koppelen van verschillende systemen en processen kan efficiënter worden gewerkt. Alle sales gerelateerde activiteiten vinden plaats via de sales toolbox.

Goede uitstraling

Door eenduidig gebruik van presentatiemateriaal en de zichtbaarheid van de software krijgt het sales team een innovatieve uitstraling.

Standaardisatie

Door audits en bezoekverslagen op een eenduidige manier in te vullen vermindert de kans op fouten en ontstaat interessante data voor analyses.

350+
audits ingevuld.
320
uur per maand bespaard.
Next up

Kwast Wijnkopers

Speciaal voor Kwast Wijnkopers ontwikkelden wij Wijn-DB software. Hiermee kan alle informatie van wijnen vastgelegd worden en gedeeld met de webshop, een app, klanten en externe applicaties. 

Vele uren handmatig werk zijn al bespaard door onze software. Benieuwd naar de inhoud? Lees meer in de Kwast Wijnkopers-case.

Case study

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES