Case study

MyMindspace

Scroll &
discover more

Platform voor online behandelen van GGZ-patiënten

Resultaat; wat hebben we bereikt?

De communicatie tussen GGZ patiënten en doktoren verloopt via dit online platform efficiënter maar is ook intensiever, overzichtelijker en beter te volgen. Dit leidt tot een betere behandeling en bovenal blije patiënten.

Visie; waarom zijn we dit gaan bouwen?

MyMindSpace is een platform dat op een laagdrempelige en fijne manier e-health faciliteert. Het is begrijpelijk voor iedereen en volledig geïntegreerd met EPD-systemen die al in gebruik zijn door specialisten.

Doelen

Fijne patiëntervaring

Binnen de geestelijke gezondheidszorg wordt gewerkt met kwetsbare groepen patiënten. De gebruikerservaring is rustig, duidelijk en consequent.

Makkelijke implementatie

In enkele minuten moeten zowel patiënt als specialist kunnen inloggen op het platform.

Uitbreiden EPD functies

De e-health applicatie moet gekoppeld worden aan het EPD-systeem van ManageWarePro. Zo hoeven gegevens niet dubbel te worden ingevoerd door de hulpverlener.

Extra opbrengsten voor specialist

Het is voor GGZ specialisten financieel aantrekkelijk om e-health aan te bieden. Zorgverzekeraars stimuleren dit met een bonus/malus regeling.

1200+

patiënten blij gemaakt.

350

behandelprogramma’s uitgevoerd.
Next up

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES