Case study

Nebest Adviesgroep

Scroll &
discover more

App om razendsnel inspectierapporten te genereren

Thumbnail

Dit hebben we bereikt.

Inspecteurs kunnen nu twee keer zo snel rapportages opleveren door met een app constateringen vast te leggen en automatisch rapporten te genereren.

Hier wilden we naartoe.

De Nebest inspectie app wordt gebruikt om gegevens vast te leggen en als databron voor rapportages.

Dit waren de doelen.

Sneller rapporten genereren

Omdat inspecteurs direct vanuit de app rapportages kunnen genereren wordt 4 uur per inspectie bespaard. Het achteraf uitzoeken van foto’s en notulen is namelijk niet meer nodig.

Éénduidig inspecteren

Omdat via een centrale webapplicatie formulier en rapportsjablonen worden beheerd krijgt elke inspecteur hetzelfde format te zien.

Betere link met kantoor

Zodra een inspecteur waarden vastlegd op de app, is dit direct zichtbaar voor de mensen op kantoor. Zij kunnen de mensen in het veld zo optimaal ondersteunen.

Verhoogde professionaliteit

Omdat er wordt gewerkt met vaste documentsjablonen is de output van inspecties consistent.

Geschikt voor verschillende inspecties

Schemabeheerders kunnen eenvoudig nieuwe formuliersjablonen aanmaken door middel van een drag-en-drop editor. De software kan gebruikt worden zonder training.

900+
uur bespaard bij het maken van rapporten.
25
medewerkers hebben de app in gebruik.
Next up

MyMindspace

Een eHealth platform om de communicatie tussen GGZ-patiënten en doktoren te versoepelen, dat is MyMindspace. Met dit platform faciliteren GGZ-specialisten op een laagdrempelige en fijne manier de communicatie. 

 7Lab bouwde dit platform en integreerde het volledig met EPD-systemen die specialisten al gebruiken. Hoe? Lees erover in deze case. 

Case study

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES