Digitaal ondernemen

Als ondernemer ben je altijd bezig met de volgende stap en op zoek naar nieuwe manieren om de markt te ontwrichten. Met de huidige digitale mogelijkheden is het makkelijker dan ooit om verandering te weeg te brengen in de branche. Word een pionier en ontwikkel een app die innovatie binnen jouw business mogelijk maakt. 7Lab helpt klanten met het besparen van tijd, kosten en het betreden nieuwe markten door slimme apps en systemen te ontwikkelen.

gratis it advies
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Discover, Design, Build & Grow

Bij 7Lab maken we graag de beste digitale oplossingen. Om dat te doen is het belangrijk om een goede vertaling te maken van business naar IT. Bij 7Lab kun je in workshops samen met onze ervaren businessanalisten en IT-accelarators ontdekken waar de kansen liggen voor innovatie. Onze gecertificeerde designers en developers werken het vervolgens uit tot een zo goed mogelijk eindproduct.

Vraag meer info

Digitaal ondernemen
Digitaal ondernemen

Samen uit, Samen thuis

Bij 7Lab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct en de klant blijft bij ons de Productowner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en tijdens het proces altijd kunt bijsturen. Zo realiseren we samen de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen. Ons team is hecht en volledig op elkaar ingespeeld.

Vraag meer info

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES