Digital Solution Canvas

Maak software en apps die gebruikers écht willen en nodig hebben.

Gebruik het Digital Solution Canvas in je volgende development project om snel alle stakeholders op één lijn te krijgen over de business case, doelstellingen, functionaliteit en scope.

canvasphoto

Waarom het Digital Solution Canvas?

  • Gestructureerd nieuwe (digitale) diensten bedenken
  • Knelpunten en mogelijkheden voor gebruikers van bestaande software inzichtelijk
  • Idee helder kunnen communiceren met stakeholders
  • Beter alternatief voor klassieke functioneel ontwerp of ongestructureerde SCRUM backlog
  • Gratis te gebruiken voor elk software project

Door het Digital Solution Canvas heb ik het nieuwe project voor Leerling2020 duidelijk kunnen uitleggen aan alle betrokkenen. Het resultaat is een goede start bij elk SCRUM project.

Menno Knol
Download het canvas direct
discovery workshop

FAQ

Jazeker. De kit is gratis te downloaden. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Wel vragen we je dat je ons vermeldt bij het gebruik ervan. Ons logo staat standaard rechtsonder op elke pagina in de toolkit. Dit is voor ons voldoende.
Yes! We geven trainingen over het Digital Solution Canvas en begeleiden de sessies voor de toepassing. Laat het weten via de chat, dan plannen we een kennismaking in.
Stuur ons een berichtje via de chat rechtsonder met je terugkoppeling. We nemen het snel mee in de volgende versie. Alvast bedankt!
Yes. Maar vergeet niet onze naam te vermelden.
Jazeker. Dat vinden we het leukste wat er is! Stuur een mailtje naar onze IT-accelerator Bas op [email protected] of een bericht via de chat.

Zet het Digital Solution Canvas in voor je volgende project

Al meer dan 100 gebruikers

Meer dan 100 bedrijven gingen je voor en gebruiken het Digital Solution Canvas voor hun app en software projecten. Als software development agency gebruiken we het Canvas bij 7Lab elke dag voor onze klanten.

klm logo
afp logo
benegas logo
edualdo logo

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES