Digitaliseren in de Agrarische Sector

Binnen de agrarische sector liggen veel kansen voor digitalisering. De juiste digitale oplossing zorgt voor een efficiëntere landbouw, effectieve inzet van machines en een overzichtelijke supply chain. Wij bij 7Lab hebben veel ervaring met het ontwikkelen van software voor de agrarische sector. Benieuwd wat software voor jou kan betekenen? Klik hier!

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Voeten in de aarde

7Lab heeft al behoorlijk wat voeten in de aarde gekregen in de agrarische sector. We hebben software ontwikkeld voor meerdere landbouwbedrijven. Dit betekent dat we bekend zijn met de specifieke kenmerken van het werkveld en de behoeftes van alle mogelijke gebruikers uitgebreid in kaart hebben gebracht. Hierdoor kunnen we snel en effectief een doelgerichte oplossing bouwen die naadloos aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Digitaliseren in de Agrarische Sector
Digitaliseren in de Agrarische Sector

Farm21

Onze wortels in de landbouw zijn uitgegroeid tot de agrarische onderneming; Farm21. Farm21 biedt betaalbare grondsensoren en heeft daarbij een eenvoudig te gebruiken platform ontwikkeld. Op deze manier maken ze het mogelijk om hyper-gelokaliseerde beslissingen binnen de landbouw te maken. Innovatie in de landbouw zit in ons DNA en we zetten graag onze expertise in om samen te groeien.

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

AFP

Om AFP te ondersteunen met sales, ontwikkelden we een app. Hiermee creëerden we meer inzicht in relevante klantdata en algemene prestaties. Alle salesactiviteiten vinden nu plaats in één toolbox. 

Het resultaat? Besparing van tijd, efficiënter rapporteren en een mooie verhoging van sales.  Lees er meer over in onze AFP-case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES