Houd software veilig met onze security services

Het gebruik van software neemt altijd veiligheidsrisico's met zich mee. Kwetsbaarheden in de software maken het mogelijk voor hackers om binnen te dringen en dat heeft vaak grote gevolgen. Wij nemen veiligheid serieus en bieden security services. Vind de kwetsbaarheden in de software door onze gecertificeerde ethical hacker binnen te laten dringen, laat de security-bugs meteen fixen door onze developers en zorg dat het veilig blijft met continuous scanning.

vraag meer info
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Laat je hacken!

Je laten hacken om niet gehackt te worden. Dat klinkt tegenstrijdig. Toch is het slim om het zelf te laten doen, voordat iemand anders het doet. Onze gecertificeerde hacker is op de hoogte van de laatste hack methodes en probeert op alle manier binnen te komen op het platform. Dat levert een uitgebreid rapport met kwetsbaarheden, risico’s en aanbevelingen op, waarmee het platform weer helemaal hufterproof gemaakt kan worden. Ook daar helpen onze developers graag bij!

Vraag meer info
Houd software veilig met onze security services
Houd software veilig met onze security services

Continuous Scanning

Software blijft altijd in beweging. Door gebruik en aanpassingen kunnen er altijd nieuwe veiligheidsrisico’s ontstaan. Om de veiligheid altijd te kunnen waarborgen bieden wij Continuous Scanning. Dit houdt in dat de software 24/7 gescand wordt op kwetsbaarheden onder toeziend oog van onze security experts.

vraag meer info
Gerelateerde case

Edualdo.nl

Kennisdelingsplatform en community voor alle voortgezet onderwijs docenten in Nederland. Door gebruik te maken van de technologie "progressive web app" kan deze website ook offline en als app op elk type apparaat gebruikt worden.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES