Inhuren

7Lab is de specialist op het gebied van software ontwikkeling. Bij ons huur je zeer ervaren developers in die uiterst efficiënt te werk gaan. Je huidige project is vastgelopen? Wij brengen orde op zaken. Heb je een idee voor nieuwe software die jouw het leven makkelijker gaat maken? We denken graag met je mee. Samen met onze IT-accelerator hebben we binnen no-time een werkende versie van jouw software online.

Chat met Bas
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Ervaren developers

Onze developers worden constant bijgeschoold. Hierdoor garanderen wij de hoogste mate van expertise. Nieuwe technologische mogelijkheden worden indien mogelijk verwerkt in de software die we maken. We hebben zowel Frontend-, Backend- als Fullstack developers in dienst. Dat betekent dat jij altijd de juiste software expert kunt inhuren en ervan verzekerd bent dat je software van topkwaliteit is.

Inhuren
Inhuren

Een helder tarief

Bij 7Lab geloven we in openheid en in transparantie. Ons uurtarief is helder: €115. We hebben IT-accelerators, developers en Scrum Masters in dienst om jouw project in goede banen te leiden. Wij werken met Scrum,waardoor de wensen van de klant perfect worden vertaald naar het development team en dat er binnen no-time een werkend product ontwikkeld is.

  • Efficiënt werken met Scrum
  • Helder uurtarief
  • Altijd de juiste experts in je team

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Workboost

Workboost is een nieuwe applicatie die in het leven is geroepen om het ontwikkelproces dat professionals, zoals leraren, (loopbaan)coaches en consultants, met hun klanten doorlopen leuker, sneller en effectiever te maken. Tegelijkertijd krijgt de werkgever een inzichtelijk overzicht van de vooruitgang.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES