PHP en Laravel developers inhuren

Wij hebben ervaren PHP developers in huis voor elk project. We werken als vast team bij ons op locatie in Amsterdam. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Nieuw idee? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met specialist
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde php developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze ontwikkelaars beschikken over een Laravel certificaat. Dat betekend niet alleen veel PHP ervaring, maar ook ruime kennis van Laravel (een open source PHP framework).

Laravel is dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software.

flyout image
block right

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis in combinatie met de ervaring en efficientie van een op elkaar ingespeeld team.

Het enige wat vaststaat is ons uurtarief van 105 euro per uur. Jij bepaald hoe het team werkt en waar tijd aan wordt besteed. Wil je liever dat wij het project managen? Dan hebben we ook de mogelijkheid om via ons een product owner en scrummaster in te huren.

Gerelateerde case

CV.nl

Voor Resumedia verzorgen wij het beheer van het platform achter CV.nl, CVwizard.nl en diverse sites in het buitenland.Door het toepassen van continuous delivery software kunnen we razendsnel bugfixes doorvoeren bij meerdere websites tegelijkertijd.

Chat over deze case
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Foto Bas
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES