PHP en Laravel developers inhuren

Onze ervaren developers helpen jouw bij het realiseren van je software wensen. Ons team is hecht en werkt vanuit ons prachtige kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Projecten die vastgelopen zijn brengen we weer op gang. Nieuwe software ideeën realiseren we binnen no-time uit door middel van de Scrum methodiek.

Chat met specialist
software advantages

Perfecte aansluiting

Software die precies doet wat jij wil door de hulp van onze IT-Accelerator.

software advantages

Snelle realisatie

Wij hebben veel ervaring in de meest uiteenlopende software projecten. Daardoor leveren wij software altijd snel op.

software advantages

Super veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze software is daarom altijd AVG-/GDPR- compliant. Veiligheid gegarandeerd dus.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze PHP developers zijn gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Naast onze uitgebreide kennis van PHP zijn onze developers Laravel gecertificeerd. Dat betekent dat de software die we bouwen altijd gegarandeerd een solide framework heeft.

Laravel is dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software en wordt door ons veelvuldig gebruikt.

PHP en Laravel developers inhuren
PHP en Laravel developers inhuren

Efficient werken met onze experts

Onze developers zijn in te huren op basis van een uurtarief van €115. Jij bepaalt hoe ze ingezet worden. We kunnen daarbij tevens een Product Owner en een Scrum Master leveren, die jouw project in goede banen leiden.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

CV.nl

Voor Resumedia verzorgen wij het beheer van het platform achter CV.nl, CVwizard.nl en diverse sites in het buitenland. Door het toepassen van continuous delivery software kunnen we razendsnel bugfixes doorvoeren bij meerdere websites tegelijkertijd.

Chat over deze case
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES