Software ontwikkelaar Amsterdam inhuren

Wil je snel en kosten efficiënt software laten ontwikkelen in Amsterdam? Onze ervaren developers staan voor je klaar.

Door middel van de SCRUM methodiek zorgen we ervoor dat jouw project in goede banen wordt geleid en zo snel mogelijk online is.

Chat over jouw project
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Dat zorgt voor een soepele samenwerking.

software advantages

Snelle realisatie

Snel en efficiënt werken is waar we bij 7Lab voor gaan. Jouw software realiseren wij in no-time door onze ervaring met relevante projecten.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software die wij opleveren is AVG-/GDPR- compliant. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Door constante bijscholing wordt deze altijd voorzien van de laatste technologische mogelijkheden.

Dé software ontwikkelaar van Amsterdam

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Die passen we dan ook graag toe bij het ontwikkelen van software voor jouw bedrijf. Wij werken graag snel, veilig en efficiënt. Kom eens langs voor een kennismaking op ons kantoor in de Houthavens!

  • Wij maken gebruik van Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript
  • Efficiënt werken met toepassing van de laatste technologie
Software ontwikkelaar Amsterdam inhuren
Software ontwikkelaar Amsterdam inhuren

Een helder tarief, intensieve samenwerking

Wij gaan graag langdurige samenwerkingen aan. Onze developers zijn kundig en denken mee. Ons uurtarief is helder: €115 per uur.

Ben jij klaar voor de volgende stap in ontwikkelen van software?

  • Vast uurtarief
  • Agile werken met SCRUM
  • Projectbegeleiding door Scrum master en IT-accelerator

Klaar voor de toekomst

7Lab is dé software ontwikkelaar van Amsterdam en maakt software waarmee jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Al jouw wensen worden omgezet in de beste software. Waar standaardsoftware vaak te kort schiet in functionaliteit is custom software de oplossing voor bedrijven die door willen groeien. Onze IT-accelerator helpt je daarbij met het vertalen van je wensen richting het development team.

Klaar voor de toekomst

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Green Specialties

Green Specialties kwam bij ons met de uitdaging om het gehele traject van telen, verwerken en distribueren te optimaliseren. Het resultaat is de Green Trace applicatie. Een product traceability platform dat alles van teelt tot transport inzichtelijk maakt.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES