Software ontwikkelaar inhuren

Software ontwikkelaar inhuren? Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk project. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Nieuw idee? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met ontwikkelaar
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze software ontwikkelaar zorgt voor het opleveren van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze gecertificeerde developers worden op frequente basis bijgeschoold. Daardoor is iedereen binnen ons team op de hoogte van de laatste mogelijkheden en technieken.

Een software ontwikkelaar inhuren? Wij werken met dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software. Frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript komen regelmatig terug in onze opdrachten.

Software ontwikkelaar inhuren
Software ontwikkelaar inhuren

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis in combinatie met de ervaring en finesse van een leergierig team.

Het enige wat vaststaat is ons uurtarief van 105 euro per uur. Jij bepaalt waar tijd aan wordt besteed en hoe je ons inzet. Wil je liever dat wij het project managen? Wij beschikken over een SCRUM Master die jouw project in goede banen leidt.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES