Software programmeur inhuren

Wil je een software programmeur inhuren? Wij hebben ervaren programmeurs in dienst voor ieder project. We brengen vastgelopen projecten weer op gang en blazen je vastgelopen project nieuw leven in. Heb je een idee voor nieuwe software? Onze specialisten op het gebied van software helpen graag met het vertalen van je wensen naar de best mogelijke software.

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Daardoor creëren we samen software die past bij jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde software programmeur zorgt voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze developers programmeren snel en effectief. Dat is mede te danken aan de bijscholing die ze regelmatig krijgen. Ook worden ze tijdens deze bijscholing op de hoogte gebracht van de laatste technologieën, die direct kunnen worden toegepast.

  • Eindeloos veel ervaring met Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript
  • IJzersterke en betrouwbare software
  • Snel opgeleverd
  • Gecertificeerde ontwikkelaars
Software programmeur inhuren
Software programmeur inhuren

Snel ontwikkelen door jarenlange ervaring

Je huurt onze software programmeurs in op uurbasis. Dat in combinatie met de ervaring en efficiëntie van het 7Lab team maken ons tot de beste keus op het gebied van software development.

  • Duidelijke afspraken
  • Volledig op uurbasis
  • Op elkaar ingespeeld team
  • Mogelijkheid om ervaren Product owner of Scrum master in te huren
Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES