Software programmeur inhuren

Wil je een software programmeur inhuren? Wij hebben ervaren programmeurs in dienst voor ieder project. We brengen vastgelopen projecten weer op gang en blazen je vastgelopen project nieuw leven in. Heb je een idee voor nieuwe software? Onze specialisten op het gebied van software helpen graag met het vertalen van je wensen naar de best mogelijke software.

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Daardoor creëren we samen software die past bij jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde software programmeur zorgt voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Hoog kennisniveau, beste kwaliteit

Onze developers programmeren snel en effectief. Dat is mede te danken aan de bijscholing die ze regelmatig krijgen. Ook worden ze tijdens deze bijscholing op de hoogte gebracht van de laatste technologieën, die direct kunnen worden toegepast.

  • Eindeloos veel ervaring met Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript
  • IJzersterke en betrouwbare software
  • Snel opgeleverd
  • Gecertificeerde ontwikkelaars
Software programmeur inhuren
Software programmeur inhuren

Snel ontwikkelen door jarenlange ervaring

Je huurt onze software programmeurs in op uurbasis. Dat in combinatie met de ervaring en efficiëntie van het 7Lab team maken ons tot de beste keus op het gebied van software development.

  • Duidelijke afspraken
  • Volledig op uurbasis
  • Op elkaar ingespeeld team
  • Mogelijkheid om ervaren Product owner of Scrum master in te huren

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Workboost

Workboost is een nieuwe applicatie die in het leven is geroepen om het ontwikkelproces dat professionals, zoals leraren, (loopbaan)coaches en consultants, met hun klanten doorlopen leuker, sneller en effectiever te maken. Tegelijkertijd krijgt de werkgever een inzichtelijk overzicht van de vooruitgang.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES