Innovatie

Innoveer je bedrijf met software op maat. Wij helpen graag je bedrijf 'future-proof' te maken met slimme software. Of het nu gaat om het automatiseren van een key-bedrijfsproces of het opzetten van een geheel nieuw platform of concept; bij 7Lab maken we het voor je. Realiseer je ambities met doelgerichte inzet van IT en wordt een pionier in je branche met gebruik van de laatste technologie.

Ik wil innoveren
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Discover, design, develop

Bij 7Lab maken we graag de beste digitale oplossingen. Om dat te doen is het belangrijk om een goede vertaling te maken van business naar IT. Bij 7Lab kun je in workshops samen met onze ervaren businessanalisten en IT-accelarators ontdekken waar de kansen liggen voor innovatie. Onze gecertificeerde designers en developers werken het vervolgens uit tot een zo goed mogelijk eindproduct.

Vraag meer info

Innovatie
Innovatie

Samen uit, samen thuis

Bij 7Lab werken we met SCRUM in korte sprints naar een succesvol eindproduct en de klant blijft bij ons de Productowner. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang en tijdens het proces altijd kunt bijsturen. Zo realiseren we samen de slimme software die aansluit bij jouw doelstellingen. Ons team is hecht en volledig op elkaar ingespeeld.

Vraag meer info

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

MyMindspace

Een eHealth platform om de communicatie tussen GGZ-patiënten en doktoren te versoepelen, dat is MyMindspace. Met dit platform faciliteren GGZ-specialisten op een laagdrempelige en fijne manier de communicatie. 

 7Lab bouwde dit platform en integreerde het volledig met EPD-systemen die specialisten al gebruiken. Hoe? Lees erover in deze case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES