Innovatie in de zorg

De zorgsector is altijd in beweging. Door nieuwe onderzoeken en technische ontwikkelingen blijft deze branche altijd innoveren. Terwijl de medische zorg moderniseert, blijven vaak veel aspecten van de organisatie en informatievoorziening van een zorginstelling achter. Hierdoor ontstaat er een kloof tussen de technische mogelijkheden en de organisatorische beperkingen. Vaak gaat dit ten koste van de efficiëntie van nieuwe medische procedures. Met de juiste inzet van IT en software op maat kan dit probleem opgelost worden, bijvoorbeeld door processen te automatiseren en systemen aan elkaar te koppelen. Bij 7Lab hebben wij ervaring met het creëren van digitale oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij de uitdaging van uw bedrijf.

software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Discovery Workshop

De mogelijkheden van software zijn eindeloos en elke zorginstelling heeft vaak meerdere probleemstellingen. Daarom is het lastig om te bepalen waar exact de uitdaging ligt en welke digitale oplossing daar het beste bij aansluit. Bij 7Lab is het mogelijk om alle processen onder de loep te nemen tijdens een Discovery Workshop met een IT-accelerator. Een IT-Accelerator heeft ervaring met bedrijfsvoering en IT en biedt de juiste begeleiding om hiertussen de juiste vertaalslag te maken. Tijdens deze intensieve workshop ontdekken we samen hoe software jouw organisatie vooruit kan helpen en ontwikkel je een plan van aanpak om de juiste digitale oplossing te ontwikkelen.

Innovatie in de zorg
Innovatie in de zorg

Helpen

Een van de kernwaardes bij 7Lab is dat we zoveel mogelijk willen helpen het leven beter te maken met slimme software. Wij begrijpen dat veel zorginstellingen in de huidige tijd voor een flinke uitdaging staan. De juiste digitale oplossing kan hierbij een vitale rol spelen. Wij dragen graag ons steentje bij en bieden daarom gratis IT- advies. Stel hier je vraag aan een van onze experts:

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

MyMindspace

Een eHealth platform om de communicatie tussen GGZ-patiënten en doktoren te versoepelen, dat is MyMindspace. Met dit platform faciliteren GGZ-specialisten op een laagdrempelige en fijne manier de communicatie. 

 7Lab bouwde dit platform en integreerde het volledig met EPD-systemen die specialisten al gebruiken. Hoe? Lees erover in deze case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES