Innovatie in het onderwijs

De coronacrisis raakt ook het onderwijs. De scholen staan momenteel voor de uitdaging om een nieuwe en veilige vorm te vinden om onderwijs aan te bieden volgens de richtlijnen van het RIVM. De juiste digitale oplossing kan hierbij een vitale rol spelen. Bijvoorbeeld door de werkdichtheid te verlagen door processen te automatiseren of het fysiek contact met ouders te verminderen door de communicatie en informatie op een digitaal platform aan te bieden. Bij 7Lab hebben wij ervaring met het creëren van digitale oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij de uitdaging van uw organisatie.

software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Discover, design, develop

De mogelijkheden van software zijn eindeloos en elke organisatie heeft vaak meerdere vraagstukken. Daarom is het lastig om te bepalen waar exact de uitdaging ligt en welke digitale oplossing daar het beste bij aansluit. Bij 7Lab is het mogelijk om alle processen onder de loep te nemen tijdens een Discovery Workshop met een IT-accelerator. Een IT-Accelerator heeft ervaring met bedrijfsvoering en IT en biedt de juiste begeleiding om hiertussen de juiste vertaalslag te maken. Tijdens deze intensieve workshop ontdekken we samen hoe software jouw organisatie vooruit kan helpen en ontwikkel je een plan van aanpak om de juiste digitale oplossing te ontwikkelen.

Innovatie in het onderwijs
Innovatie in het onderwijs

Helpen

Een van de kernwaardes bij 7Lab is dat we zoveel mogelijk willen helpen het leven beter te maken met slimme software. Wij begrijpen dat veel zorginstellingen in de huidige tijd voor een flinke uitdaging staan. De juiste digitale oplossing kan hierbij een vitale rol spelen. Wij dragen graag ons steentje bij en bieden daarom gratis IT- advies. Stel hier je vraag aan een van onze experts:

Gerelateerde case

Eurocross

Voor Eurocross ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving kunnen klanten hun gehele dossier inzien en is altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Minder telefonisch contact geeft de hulpverleners ruimte om meer aandacht te besteden aan de kwalitatieve hulpverlening.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES