Innovatie in vastgoed

Er is nog relatief weinig innovatie binnen de vastgoedsector. Dat komt onder andere door de hoge kapitaalintensiteit en extensieve levensduur van onroerend goed. Dit betekent dat er tegelijkertijd nog veel laaghangend fruit is als het gaat om digitalisering. Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerd verhuurproces of een online dashboard dat de bezetting van gebouwen monitort. Benieuwd welke software voor jouw bedrijf het meeste kan opleveren? Klik hier:

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Toekomstbestendig

Een nieuwe generatie staat op het punt de markt te betreden. Deze nieuwe kopers hebben een digitale levensstijl en andere verwachtingen, wensen en behoeftes. Gemak en toegankelijkheid hebben hier de boventoon. Speel hier op in door te innoveren en maak je bedrijf toekomstbestendig.

Innovatie in vastgoed
Innovatie in vastgoed

Betrouwbaar, Transparant, Efficiënt

Innoveren zonder je kernwaarden uit het oog te verliezen? Zorg voor transparantie door alle data te digitaliseren en online beschikbaar te stellen. Maak je proces efficiënter door zoveel mogelijk te automatiseren. Waarborg je betrouwbare reputatie door een solide en veilig platform in te richten.

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES