Sneller keuren, inspecteren en rapportages maken

Opzoek naar een efficiënte app voor keuringen, controles en inspectie? Gebruik ons platform om snel stappen te maken. Samen met onze business analist richt je formulieren en rapportages in voor een optimale start.

Perfecte aansluiting

Een business analist adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Eigen formulier, standaard app

Een business analist verdiept zich in je organisatie en kijkt met jou naar de beste technische oplossing. In no-time bouw je samen formulieren en rapportages zodat je die op de app kunt gebruiken. Bovendien integreren we de app met je huidige systemen zodat er geen handmatige data overdracht nodig is.

We helpen je met tijd besparen, stress verminderen, een beter controle proces en het voorkomen van hoofdpijn. Alles om jou, je collega’s of klanten gelukkiger te maken.

Veel mogelijk, wél gebruiksvriendelijk

In een korte tijd implementeren we een compleet keuring- en controle platform, voorzien van de meest handige functionaliteit.

Samen zorgen we ervoor dat alles perfect aansluit op de praktijk. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we precies wat het beste werkt en waar gebruikers blij van worden.

Gerelateerde case

Nebest Adviesgroep

Voor de Nebest Adviesgroep ontwikkelden wij de Nebest inspectie-app. Deze applicatie had als doel twee keer zo snel te inspecteren, rapporteren en analyseren. 

Inmiddels bespaarden zij ruim 900 uur aan rapportagetijd. Hoe? Lees erover in de Nebest Adviesgroep Case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
Nieuwsgierig geworden?

Chat met Bas, onze business analist

CHAT NU MET BAS

Keuze maken tussen standaard software of zelf laten bouwen? Download onze whitepaper.

Onze diensten

Vanaf het eerste idee tot aan de continue verbetering van je software, ben je verzekerd van de beste begeleiding.  

Samen maken we leven op werk voor jou, je collega's en je klanten zo leuk en makkelijk mogelijk.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES