Snelle en makkelijke planningssoftware

In korte tijd bouwen we planningssoftware die precies doet wat je wilt. Een business analist helpt met het concreet maken van je idee en kijkt samen met jou naar de beste oplossing.

Perfecte aansluiting

Een business analist adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Integratie van planning met de gehele bedrijfsvoering

Een business analist verdiept zich in je organisatie en kijkt samen met jou naar de beste technische oplossing. Onze ontwikkelaars zetten dit in no-time om in een bruikbare planningstool die precies werkt zoals het zou moeten. Bovendien kunnen we alles integreren met bestaande systemen zodat we het wiel niet opnieuw uit hoeven vinden.

We helpen je met tijd besparen, stress verminderen en het voorkomen van hoofdpijn. Alles om jou, je collega’s of klanten gelukkiger te maken.

Veel mogelijk, wél gebruiksvriendelijk

In een korte tijd leveren we slimme planningssoftware, voorzien van de meest bijzondere functionaliteit. Onze designers helpen om alles gebruiksvriendelijk te houden. Werken met software moet tijd, energie en frustratie besparen, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij “standaard” planning tools omdat ze niet zijn afgestemd op wat je écht nodig hebt.

Samen zorgen we ervoor dat alles perfect aansluit op de praktijk. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van planningssoftware weten we precies wat het beste werkt en waar gebruikers blij van worden.

Gerelateerde case

SBA

Voor SBA bouwden wij een portal waarin bijles-docenten hun planning kunnen inzien en informatie kunnen vastleggen over studenten. De koppeling (API) naar Magister en Som zorgen ervoor dat cijfers altijd automatisch up-to-date zijn.

Chat over deze case
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
Nieuwsgierig geworden?

Chat met Bas, onze business analist

CHAT NU MET BAS

Keuze maken tussen standaard software of zelf laten bouwen? Download onze whitepaper.

Onze diensten

Vanaf het eerste idee tot aan de continue verbetering van je software, ben je verzekerd van de beste begeleiding.  

Samen maken we leven op werk voor jou, je collega's en je klanten zo leuk en makkelijk mogelijk.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES