Hey! This is how we build great software.

Een beter leven met slimme software. Dat is waar 7Lab voor staat. Voor onze klanten betekent dit dat onze apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring bieden, tijd besparen of unieke diensten mogelijk maken. Benieuwd hoe we dat doen? Lees verder!

penrose

Snel en overzichtelijk

Wij werken met Scrum. Dit houdt in dat we elke twee weken een volledig werkend deel van de software opleveren. Zo kunnen we feedback en wijzigingen direct meenemen voor de volgende versie. 

Wij kijken verder

Bij ieder project helpt onze business analist bij het maken van de juiste keuzes. Als (tijdelijk) onderdeel van je organisatie kan hij precies inschatten welke technische oplossing er nodig is om jouw bedrijfsprocessen te verrijken. 

To infinity and beyond!

De mogelijkheden met onze software zijn eindeloos. Onze gecertificeerde ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste technologie, om de nieuwste toepassingen te realiseren. 

Een beter leven

Het resultaat? Software die perfect past bij je bedrijfsprocessen, waar goed over is nagedacht en écht meerwaarde levert aan alle gebruikers. Voor jou, je collega's en je klanten. Zij blij, jij blij.

  • avg
  • laravel certified development

Nieuwsgierig geworden?

WAAR WE BLIJ VAN WORDEN

Our little tail-(s)wagger: Mio

Ons super vette kantoor

Onze elektrisch verstelbare bureau's

#bestoffice

Een fijne werkplek is belangrijk voor ons allemaal. Ons bijzondere kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam. Kom je snel kennismaken?

office
office2
office3
Wat we voor je kunnen doen