Hey! This is how we build great software.

Een beter leven met slimme software. Dat is waar 7Lab voor staat. Voor onze klanten betekent dit dat onze apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring bieden, tijd besparen of unieke diensten mogelijk maken. Benieuwd hoe we dat doen? Lees verder!

Penrose

Snel en overzichtelijk

Wij werken met Scrum. Dit houdt in dat we elke twee weken een volledig werkend deel van de software opleveren. Zo kunnen we feedback en wijzigingen direct meenemen voor de volgende versie. 

Wij kijken verder

Bij ieder project helpt onze business analist bij het maken van de juiste keuzes. Als (tijdelijk) onderdeel van je organisatie kan hij precies inschatten welke technische oplossing er nodig is om jouw bedrijfsprocessen te verrijken. 

To infinity and beyond!

De mogelijkheden met onze software zijn eindeloos. Onze gecertificeerde ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste technologie, om de nieuwste toepassingen te realiseren. 

Een beter leven

Het resultaat? Software die perfect past bij je bedrijfsprocessen, waar goed over is nagedacht en écht meerwaarde levert aan alle gebruikers. Voor jou, je collega's en je klanten. Zij blij, jij blij.

  • avg
  • laravel certified development

Nieuwsgierig geworden?

WAAR WE BLIJ VAN WORDEN

De 7Lab familie

Our little tail-(s)wagger: Mio

Ons super vette kantoor

Onze elektrisch verstelbare bureau's

Samen uit, samen thuis

Met onze twee business analisten, IT Accelerator, UX/UI Designteam en negen ervaren developers is geen project ons te complex.

BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Plan een videocall
Wat we voor je kunnen doen