Scorecard workshop event

Op 6 september organiseren we een Scorecard Workshop bij ons op kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Tijdens de Workshop gaan we aan de hand van zeven digitale capabilities de volwassenheid toetsen van software die jij gebruikt. Na afloop van de Workshop ontvang je van ons een digitaal overzicht van je antwoorden. Op die manier kun je zien waar er kansen liggen op het gebied van software.
Er zijn maar 10 plekken beschikbaar dus schrijf je snel in via onderstaand formulier!
Datum: 6 September 2019

Tijd: 15:00

Kosten: Gratis

Locatie: 7Lab, Danzingerbocht 39G, 1013AM Amsterdam

software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES