Services

Scroll &
discover more

We bouwen nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Om dit te bereiken, bieden we vier aansluitende diensten; de Discovery Workshop, Rapid Prototyping, Software development en 改善 (Kaizen) Agreement.

Smart team, Smart software

Ons team bestaat naast ontwikkelaars, ook uit de beste business analisten. Zij vormen de schakel tussen jouw bedrijf en onze techniek.

Samen met jou zorgt ons team voor écht slimme software die perfect aansluit op de praktijk.

 

 

Onze diensten

Vanaf het eerste idee tot aan de continue verbetering van je software, ben je verzekerd van de beste begeleiding.

Samen maken we leven op werk voor jou, je collega's en je klanten zo leuk en makkelijk mogelijk.

  • Mensen: 3+
  • Kosten: €5000

Iedereen op
één lijn

Tijdens de Discovery Workshop helpen onze IT-accelerators met het uitdenken van je software project. Samen bedenken we nieuwe digitale diensten of oplossingen voor knelpunten in bedrijfsprocessen.

Met een combinatie van bedrijfskundige en technische expertise realiseren we de beste uitwerking van je idee. Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

Ook de beste start maken voor jouw digitale project?

Lees meer
  • Mensen: 3-8
  • Kosten: €8K - 15K

Valideren met rapid prototyping

Razendsnel software maken, dat doen we met prototypen. Zo verifiëren we de haalbaarheid van ideeën en maken we de toegevoegde waarde tastbaar. Binnen twee weken wordt het belangrijkste onderdeel van je software of app uitgewerkt.

Lees meer
  • Mensen: 3-8
  • Kosten: €15k - 65K

Elke twee weken software die al werkt

Elke twee weken leveren een werkend onderdeel van je software of app. Het team streeft naar het leveren maximale meerwaarde binnen het door jou gestelde budget. Tijdens het project sturen we gezamenlijk bij op basis van voortschrijdend inzicht.

Lees meer
  • Mensen: 3+
  • Kosten: €1K - 5K p/m

Analyseren en verbeteren

Na oplevering van je software gaan we de Kaizen Agreement met je aan. We garanderen daarmee zorg voor de continue verbetering van jouw software en organisatie. Regelmatig spar je met een business analist over de de huidige stand van zaken.

Lees meer
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
Wat we eerder maakten