Services

Scroll &
discover more

We bouwen nieuwe digitale diensten en verbeteren bedrijfsprocessen. Dit bereiken we in vier fases; Discover, Design, Build & Grow met 7Lab.

Smart team, Smart software

De beste digitale oplossing ontstaat uit de juiste vertaling van business naar IT. In gerichte workshops ontdek je samen met onze ervaren IT Accelerators waar de kansen liggen voor innovatie. Onze creatieve UX en UI designers werken dit uit tot een gebruiksvriendelijk ontwerp. Gecertificeerde developers bouwen dit vervolgens uit tot een zo goed mogelijk eindproduct. Groei door met onze aanvullende IT en securitydiensten.

Onze diensten

Vanaf het eerste idee tot aan de continue verbetering van je software, ben je verzekerd van de beste begeleiding.

Samen maken we leven op werk voor jou, je collega's en je klanten zo leuk en makkelijk mogelijk.

  • Mensen: 3+
  • Kosten: €5000

Iedereen op
één lijn

Ontdek de groeikansen van software tijdens de Discovery Workshop. In meerdere sessies leggen we knelpunten bloot en vormen we samen een digitale oplossing.

Onze IT Accelerators hebben veel ervaring met het vertalen van businessdoelstellingen naar software projecten. Zij helpen met het uitdenken van je software project.

Het resultaat is een onafhankelijk plan van aanpak en advies, waarbij de scope van het project is afgestemd op je budget.

Lees meer
  • Mensen: 3-8
  • Kosten: €8K - 15K

Ontwerp gebruiksvriendelijke software

Ontwerp samen met 7Lab effectieve en gebruiksvriendelijke software. Zorg de digitale oplossing naadloos aansluit op de praktijk met UX/UI Design.

Lees meer
  • Mensen: 3-8
  • Kosten: €15k - 65K

Elke twee weken software die werkt

Elke twee weken leveren een werkend onderdeel van je software of app. Het team streeft naar het leveren maximale meerwaarde binnen het door jou gestelde budget. Tijdens het project sturen we gezamenlijk bij op basis van voortschrijdend inzicht.

Lees meer
  • Mensen: 3+
  • Kosten: €1K - 5K p/m

Groei verder

Groei verder met onze aanvullende IT en Security Diensten.

Lees meer
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Wat we eerder maakten