改善 (Kaizen) Agreement

Na oplevering van je software gaan we de Kaizen Agreement met je aan. We garanderen daarmee zorg voor de continue verbetering van jouw software en organisatie. Regelmatig spar je met een business analist over de de huidige stand van zaken.

Scroll & discover 7Lab

Wat je krijgt met de 改善 Agreement

Suggesties voor verbetering

Hoe kunnen we de software die al staat verder verbeteren? Daar kijkt onze business analist naar in jouw organisatie. De focus ligt daarbij op het competitief voordeel of de procesoptimalisatie die we met digitale toepassingen kunnen bereiken.

Software evolutie

Als de verbeterpunten bepaald zijn, werkt ons team van ervaren developers aan nieuwe functies en wijzigingen. Jouw software groeit zo met je organisatie mee en zorgt ervoor dat jij je voorsprong op de rest van de markt kunt behouden. 

Toegewijde support

Ons team is altijd aanwezig op de chat of telefonisch bereikbaar. Zo garanderen we een snel antwoord op al je vragen. Ook dat is onderdeel van de Kaizen Agreement. 

Optimaal draaiende software

Jouw technische infrastructuur draait altijd optimaal onder onze begeleiding. Met Docker en Kubernetes schalen we gemakkelijk op en garanderen we maximale uptime. 

Beste beveiliging

We monitoren je technische infrastructuur en code continu met SonarQube. Zo houden we altijd kwaadwillenden buiten de deur. 

Info

3+

€1K - 5K p/m

Onze diensten

Vanaf het eerste idee tot aan de continue verbetering van je software, ben je verzekerd van de beste begeleiding.  

Samen maken we leven op werk voor jou, je collega's en je klanten zo leuk en makkelijk mogelijk.

ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
Nieuwsgierig geworden?

Chat met Bas voor een gratis intake

PRAAT MET BAS

Of download onze whitepaper: "Standaard software of maatwerk?"

Concrete voorbeelden?