Software laten maken door 7Lab

Heb je een nieuw idee voor je bestaande of nieuwe business? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek. Loopt je huidige software project vast? Bij ons kan je software laten maken op maat! Met ons team van ervaren developers brengen wij orde op zaken. software laten maken is niet alleen iets voor grote bedrijven. Wij als 7Lab richten ons ook op de kleinere organisaties in het MKB en op NGO’s. Iedereen verdient tenslotte goed passende software en -apps voor mobiele apparaten. Goed passende software laten maken vergroot jouw efficiëntie in de bedrijfsvoering en zorgt daardoor voor lagere kosten. Software laten maken helpt om dat doel te bereiken en zeker met maatwerk. Naast software laten maken regelen we ook veel andere zaken voor jou. Denk daarbij aan het maken van backups, 24×7 beschikbaarheid, een goede performance en beveiliging van de servers waarop de software draait hoort bij je software laten maken. Ook heb jij geen licenties nodig voor bijvoorbeeld een database of een windows server.

software laten maken

Software op maat houdt niet op bij een desktop app. Apps voor mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en belangrijk om te integreren bij het Software laten maken. Onze portal past zich aan ieder mobiel apparaat aan en daardoor werkt jouw maatwerk software ook op mobiele apparaten zoals iPad, iPhone, Android tablet en Android phone, maar ook op bijvoorbeeld handscanners in het magazijn of winkel.

software laten maken

Software laten maken door 7Lab heeft als doel zich aan te passen aan jouw organisatie in plaats van het omgekeerde. Het verhoogt de performance van jouw bedrijfsprocessen en is beter uitbreidbaar dan standaard software. Software laten maken heeft invloed op d Mobile Runway services is afgestemd op al onze andere services.

Je bent op zoek naar een ervaren software-partner?

Wij als 7Lab bieden gedegen kennis, flexibiliteit en gaan graag een samenwerking met jou aan! Wil je advies over functionaliteit of usability of specifieke software laten maken? Of ben je op zoek naar een extern ontwikkelteam? Wat jouw vraag ook is, op het gebied van software laten maken hebben wij het antwoord en zijn met trots de specialist!

Software door een hecht team

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Geen project is ons te complex en software laten maken is dus geen probleem. Het enige dat vaststaat ons tarief van 105 euro per uur. Jij bepaalt hoe ons team werkt. Indien gewenst leveren we een Scrum Master, of IT-Accelerator om de skillset binnen je project compleet te maken.

Wij hebben ervaring met software laten maken door ondernemers in vele branches. Van kantoorautomatisering tot magazijnen en productie omgevingen. Projecten die wij reeds hebben gerealiseerd, zijn administratieve software, ordermanagement, voorraadbeheer, workflow besturing, planningssoftware voor uitzendbureau en detachering, logistieke software en kantoor applicaties. Een tattoo bedrijf heeft zelfs software laten maken bij 7Lab. Voor ArtCastle ontwikkelden wij een algoritme dat foto’s automatisch om kan zetten in tattoo stencils. Dit levert per dag een besparing op van 2.5 uur per artiest. Hierdoor zie je dat software laten maken door 7Lab je enorme veel uren en geld kan besparen.

software laten maken

Ook werken we met vele koppelingen

Daarnaast hebben wij veelvuldig koppelingen met andere systemen gebouwd zoals met ERP systemen en kennen realtime applicaties weinig geheimen meer voor ons.

Nippon Express als voorbeeld case

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES