Software voor zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening vindt een enorme digitale transformatie plaats. Door het implementeren van software op maat zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig is en meebeweegt met de sector zonder de kernwaarden van het bedrijf uit het oog te verliezen. Wij bij 7Lab hebben ervaring met het ontwikkelen van digitale oplossingen voor o.a. assurantiebedrijven, PR & Marketing Agencies en Ingenieursbureau's. Met deze ruime ervaring maken we een snelle vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar effectieve inzet van IT. Benieuwd wat software voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik hier

Maak een afspraak
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Persoonlijk en betrokken

Een digitale transformatie betekent veel verandering binnen het bedrijf. Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat de software aansluit bij het unieke karakter van je bedrijf en is aangepast aan bestaande bedrijfsprocessen in plaats van andersom. Vanaf het begin kruipen we in het DNA van het bedrijf en werken we nauw samen tot de beste digitale oplossing.

Software voor zakelijke dienstverlening
Software voor zakelijke dienstverlening

Discover, Design, Build & Grow

Bij 7Lab maken we graag de beste digitale oplossingen. Ons proces is daarom ingericht om een goede vertaling te maken van business naar IT. In intensieve Discovery Workshops kijk je samen met onze ervaren businessanalisten en IT-accelarators waar de kansen en knelpunten liggen voor het behalen van je doelen. Als dit helder in kaart is gebracht werken onze gecertificeerde designers en developers het uit tot een zo goed mogelijk eindproduct.

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Nebest Adviesgroep

Voor de Nebest Adviesgroep ontwikkelden wij de Nebest inspectie-app. Deze applicatie had als doel twee keer zo snel te inspecteren, rapporteren en analyseren. 

Inmiddels bespaarden zij ruim 900 uur aan rapportagetijd. Hoe? Lees erover in de Nebest Adviesgroep Case. 

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES