Software

Software maakt je leven makkelijker. Met de data die je kunt verzamelen met software kun je workflows verbeteren, waardoor je efficiënter kunt gaan werken. 7Lab is de expert op het gebied van software ontwikkeling en helpt je bedrijf verder te groeien.

Chat met een expert
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Klaar voor de toekomst

Wij maken software waarmee je bedrijf klaar is voor de toekomst. Onze slimme software maakt jouw leven gemakkelijker. Of het nu gaat om het automatiseren van een bedrijfsprocessen of het opzetten van een nieuwe platform of concept, 7Lab maakt het. Wij passen de laatste technologieën toe en zorgen ervoor dat je het best mogelijk product krijgt.

Software
Software

Hecht team, heldere prijzen

Ons team is hecht en volledig op elkaar ingespeeld. We werken vanuit ons mooie kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Ons tarief is helder: €115 per uur. Daarvoor kun je ook een Scrum Master of een IT-accelerator inhuren, die je project nog soepeler laten verlopen.

  • Helder tarief
  • Hecht team
  • Huur een IT-accelerator of Scrum Master in

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES