Bedrijfssoftware

Nieuwe bedrijfssoftware nodig? Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk project. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Heb je een idee voor nieuwe bedrijfssoftware? Onze IT-Accelerators helpen middels de Scrum methodiek met het vertalen van je wensen naar bedrijfssoftware.

Chat met ons team
software advantages

Perfecte aansluiting

Onze IT-Accelerator adviseert je tijdens de ontwikkeling van je software. De software sluit hierdoor altijd perfect aan bij jouw behoeftes.

software advantages

Snelle realisatie

Wij hebben eindeloos veel bedrijfssoftware projecten opgeleverd. Door onze ervaring werken wij gegarandeerd snel en kostenefficiënt.

software advantages

Super veilig

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd, waardoor jouw software altijd perfect in elkaar zit.

Hoog kennisniveau, de hoogste kwaliteit software

De kennis van onze gecertificeerde developers wordt regelmatig bijgespijkerd. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste technische mogelijkheden, die direct toegepast kunnen worden op jouw bedrijfssoftware.

Wij werken met dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software. Frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript komen regelmatig terug in onze opdrachten.

Bedrijfssoftware
Bedrijfssoftware

Sneller ontwikkelen door een hecht team

Ons team is volledig op elkaar ingespeeld. Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis in combinatie met de ervaring en efficiëntie van dreamteam.

Wat vaststaat is ons uurtarief van 115 euro per uur. Jij bepaalt hoe het team werkt en waar we tijd aan besteden. Zoek je wat meer begeleiding in het ontwikkelproces van bedrijfssoftware? Wij beschikken over een SCRUM Master die je helpt om je project in goede banen te leiden.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES