HR software van 7Lab

In korte tijd bouwen we verzuim en HR software die precies doet wat je wilt. Een IT-Accelerator helpt met het concreet maken van je idee en kijkt samen met jou naar de beste oplossing.

Chat met IT accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw hr software steekt daardoor perfect in elkaar.

Integratie van planning met de gehele bedrijfsvoering

Een business analist verdiept zich in je organisatie en kijkt samen met jou naar de beste technische oplossing. Onze ontwikkelaars zetten dit in no-time om in een bruikbare verzuim en hr-software die precies werkt zoals het zou moeten. Bovendien kunnen we alles integreren met bestaande systemen zodat handmatig overnemen van gegevens niet nodig is.

Bespaar tijd, verbeter je HR proces en verminder stress, met jouw verzuim en hr-software op maat van 7Lab.

HR software van 7Lab
HR software van 7Lab

Veel mogelijk, wél gebruiksvriendelijk

In een korte tijd leveren we slimme verzuim en HR-software, voorzien van de meest bijzondere functionaliteiten. Onze designers dragen zorg voor de gebruiksvriendelijkheid. Jouw software moet immers tijd, energie en frustratie besparen en tegelijkertijd zorgen voor een efficiënter proces.

Doordat wij kijken naar wat je écht nodig hebt, zorgen we er samen voor dat alles perfect aansluit op de praktijk. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van HR-software weten we precies wat het beste werkt en waar gebruikers blij van worden.

Gerelateerde case

Intures

Slimme software voor efficientere inspecties en makkelijker databeheer.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES