HR software van 7Lab

In korte tijd bouwen we verzuim en HR software die precies doet wat je wilt. Een IT-Accelerator helpt met het concreet maken van je idee en kijkt samen met jou naar de beste oplossing.

Chat met IT accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw hr software steekt daardoor perfect in elkaar.

Integratie van planning met de gehele bedrijfsvoering

Een business analist verdiept zich in je organisatie en kijkt samen met jou naar de beste technische oplossing. Onze ontwikkelaars zetten dit in no-time om in een bruikbare verzuim en hr-software die precies werkt zoals het zou moeten. Bovendien kunnen we alles integreren met bestaande systemen zodat handmatig overnemen van gegevens niet nodig is.

Bespaar tijd, verbeter je HR proces en verminder stress, met jouw verzuim en hr-software op maat van 7Lab.

HR software van 7Lab
HR software van 7Lab

Veel mogelijk, wél gebruiksvriendelijk

In een korte tijd leveren we slimme verzuim en HR-software, voorzien van de meest bijzondere functionaliteiten. Onze designers dragen zorg voor de gebruiksvriendelijkheid. Jouw software moet immers tijd, energie en frustratie besparen en tegelijkertijd zorgen voor een efficiënter proces.

Doordat wij kijken naar wat je écht nodig hebt, zorgen we er samen voor dat alles perfect aansluit op de praktijk. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van HR-software weten we precies wat het beste werkt en waar gebruikers blij van worden.

Gerelateerde case

Eurocross

Eurocross Assistance biedt hulp aan mensen in nood over de hele wereld. 24/7 staat het supportteam klaar om voor de juiste oplossing te zorgen. Om deze support te optimaliseren ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving is het gehele dossier in te zien. Zo hebben klanten altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Dit zorgt voor minder telefonisch contact en geeft het supportteam ruimte om meer aandacht te besteden aan het bieden van een luisterend oor en de nodige ondersteuning.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES