Navision uitbreiden met app, portaal, webshop of koppeling

Wil je Navision uitbreiden (ofwel: Dynamics Nav, Dynamics 365 business central)? We hebben standaard modules beschikbaar voor (klant)portalen, webshops, apps en websites die informatie kunnen uitwisselen met jouw ERP omgeving.

Samen met onze IT-Accelerator kijk je goed naar de huidige inrichting van je systeem en leg je de eisen en wensen voor uitbreidingen vast.

software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Uitbreidingen voor Navision realiseren wij in no-time. Door onze ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Standaard ERP uitbreiden met: app, webshop, (klant)portaal of website

Met onze IT-accelerator werk je het idee voor uitbreiding verder uit. Samen kijk je naar de mogelijkheden en maak je duidelijk keuzes over de omvang van je project. Binnen no-time zetten onze ontwikkelaars deze oplossing om in een bruikbare tool, perfect voor het Navision uitbreiden project.

  • Gebouwd met solide en schaalbare technologie
  • Samen met IT-accelerator je idee uitwerken
  • Ervaren ontwikkelaars
Navision uitbreiden met app, portaal, webshop of koppeling
Navision uitbreiden met app, portaal, webshop of koppeling

Flexibiliteit van maatwerk, gecombineerd met stabiliteit van Navision

In een paar weken tijd bouwen we een uitbreiding van Navision. Door gebruik te maken van maatwerk uitbreidingen heb je de ultieme flexibiliteit. Hiermee speel je snel in op veranderingen in de markt of maak je het leven voor je klanten en medewerkers een stuk gemakkerlijker.

  • Flexibele maatwerk uitbreidingen
  • Navision als transactionele database
  • Snel innoveren

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Green Specialties

Green Specialties kwam bij ons met de uitdaging om het gehele traject van telen, verwerken en distribueren te optimaliseren. Het resultaat is de Green Trace applicatie. Een product traceability platform dat alles van teelt tot transport inzichtelijk maakt.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES