Software ontwikkeling

Loopt je huidige software project vast? Wij zijn de specialist in software ontwikkeling. Met ons team van ervaren developers brengen wij orde op zaken.

Idee voor nieuwe software? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in werkende software volgens de SCRUM methodiek.

Chat met een IT-Accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat jouw wensen.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Wij hebben eindeloos veel ervaring en zorgen ervoor dat je software zo snel mogelijk online is.

software advantages

Super veilig

Jouw software is bij ons in goede handen. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software zit daardoor gegarandeerd goed in elkaar.

De beste kwaliteit, hoog kennisniveau

De kennis van ons team van gecertificeerde ontwikkelaars wordt regelmatig bijgespijkerd. Dat betekent niet alleen dat ze snel en efficiënt coderen, maar ook dat iedereen op de hoogte is van de laatste mogelijkheden en technieken.

Wij werken met dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software. Daarbij werken we met frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript.

flyout image
block right

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Ons team is feilloos op elkaar ingespeeld, geen project is ons te complex. Het enige dat vaststaat ons tarief van 105 euro per uur. Jij bepaalt hoe ons team werkt. Indien gewenst leveren we een Scrum Master, of IT-Accelerator om de skillset binnen je project compleet te maken.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Foto Bas
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES