Software ontwikkeling

Loopt je huidige software project vast? Wij zijn de specialist in software ontwikkeling. Met ons team van ervaren developers brengen wij orde op zaken.

Idee voor nieuwe software? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in werkende software volgens de SCRUM methodiek.

Chat met een IT-Accelerator
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat jouw wensen zijn.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Wij hebben eindeloos veel ervaring en zorgen ervoor dat je software zo snel mogelijk online is.

software advantages

Super veilig

Jouw software is bij ons in goede handen. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software zit daardoor gegarandeerd goed in elkaar.

De beste kwaliteit, hoog kennisniveau

De kennis van ons team van gecertificeerde ontwikkelaars wordt regelmatig bijgespijkerd. Hierdoor weten onze developers altijd precies de juiste technieken toe te passen en is jouw software klaar voor de toekomst.

Wij werken met dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software. Daarbij werken we met frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript.

Software ontwikkeling
Software ontwikkeling

Hecht team, sneller ontwikkelen

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Ons team is feilloos op elkaar ingespeeld, geen project is ons te complex. Jij bepaalt hoe ons team werkt. Ook kunnen we het team versterken met een Scrum Master of een IT-Accelerator. Daarmee is de set vaardigheden van je team compleet.

  • Inhuren voor een vast bedrag per uur
  • Veel vrijheid in het samenstellen van een team
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van een Scrum Master of IT-Accelerator
  • Jarenlange ervaring

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES