Software developer

Software developer inhuren? Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk project. We helpen bij projecten die een speedboost nodig hebben en brengen orde op zaken.

Nieuw idee? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen in software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met Bas
software advantages

Perfecte aansluiting

Onze IT-Accelerator adviseert je het ontwikkeltraject. Jouw behoeftes vertalen we daarmee feilloos naar je software project.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij razendsnel. Onze relevante ervaring met soortgelijke projecten zorgt ervoor dat we kostenefficiënt en snel werken.

software advantages

Super veilig

Veiligheid voor jouw software is bij ons gegarandeerd. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op, waardoor je zeker weet dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Software van de hoogste kwaliteit die perfect in elkaar steekt, daar zorgen onze gecertificeerde developers voor.

Hoe kan een software developer van 7Lab jou helpen?

Wellicht weet je al wat je wilt ontwikkelen of ben je al een applicatie aan het bouwen. Je loopt vast in dit proces en bent op zoek naar kennis en ervaring. Bij 7Lab vind je de juiste software developer voor de job en zorgen we er samen voor dat je project een succes wordt.

Software developer
Software developer

Kosten van een software developer

Je huurt een software developer bij ons in en betaalt daarvoor per uur op basis van nacalculatie. Wij werken alleen met gecertificeerde ontwikkelaars die we regelmatig bijscholen. Daarbij hanteren we een vast uurtarief van €115.

Wat doet een software developer eigenlijk bij 7Lab?

Een software developer zet de wensen van de klant door middel van het schrijven van codes om in functionerende software. Als de software afgeleverd is houdt de developer contact met de klant om eventuele extra functionaliteiten toe te voegen. Ook is de developer altijd bereikbaar voor het oplossen van eventuele problemen.

Wat doet een software developer eigenlijk bij 7Lab?

Een software developer inhuren van 7Lab

Wij werken met dé industrie standaard als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties en online software. Frameworks als Laravel, Symphony, Angular, Vue, Ionic en NativeScript komen regelmatig terug in onze opdrachten. Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis in combinatie met de ervaring en efficiëntie van een op elkaar ingespeeld team.

Een software developer inhuren van 7Lab

We verdiepen ons in jou als klant

Een goede software developer zorgt dat hij de klant en eindgebruikers goed begrijpt. De software developers van 7Lab nemen de tijd om zich te verdiepen in de persona’s en user stories. We vragen actief door, waardoor je gegarandeerd software ontwikkelt die aansluit op jouw behoeften. Zo’n verdiepingsslag zorgt ervoor dat je meer betrokken bent bij het project, en dat komt de kwaliteit van wat je bouwt ten goede. Elke twee weken worden onze gecertificeerde software developers bijgespijkerd met de laatste kennis. Dat betekent niet alleen dat ze snel en efficiënt coderen, maar ook dat iedereen op de hoogte is van de laatste mogelijkheden en technieken.

We verdiepen ons in jou als klant

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES