Software laten maken

Software laten maken? Onze IT-Accelerators helpen met het concreet maken van de scope, business case en technische specificaties.

Aan de hand van de Scrum methodiek zetten onze developers jouw idee razend snel om in een nieuwe digitale dienst of procesoptimalisatie.

Ik wil software laten maken
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. De opgeleverde software sluit daardoor altijd perfect aan op jouw wensen.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw wensen realiseren wij razendsnel. Door onze ervaring staat er binnen no-time een werkend product online.

software advantages

Super veilig

Jouw specifieke wensen zijn bij ons in goede handen. Alles wat we maken leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Doordat wij werken met de Scrum methodiek leveren wij alleen top kwaliteit af. Jouw applicatie zit daardoor gegarandeerd goed in elkaar.

Software laten maken

Heb je een idee voor een nieuwe digitale dienst of een procesverbetering? Onze IT-Accelerators helpen met het vertalen van je wensen naar werkende applicaties. Je doorloopt een helder proces waarbij we samen kijken naar de customer journey, knelpunten, kansen en de business case.

Met ons team van ervaren developers kunnen we elke opdracht aan. We maken gebruik van standaard frameworks om in korte tijd, veel functionaliteit te bouwen.

Vraag meer info

 

Software laten maken
Software laten maken

Toegankelijk op ieder apparaat

Software laten maken houdt niet op bij een desktop applicatie. Ook mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Webapplicaties die we voor onze klanten ontwikkelen worden vaak uitgebreid met een app.

Met nieuwe technieken als progressive web apps is de ervaring op elk apparaat optimaal. Je kunt zo niet alleen op kantoor, maar ook onderweg optimaal werken.

Vraag meer info

Ervaren software development team

Ons ervaren ontwikkelteam heeft veel ervaring met het ontwikkelen van schaalbare software.

7Lab bestaat al sinds 2008 en in die tijd hebben we een bibliotheek van standaard modules opgebouwd die we kunnen inzetten voor je project. Zo kunnen we meer software bouwen in minder tijd. Op die manier wordt je investering lager voor hetzelfde eindresultaat.

Vraag meer info

Ervaren software development team

De beste software maken is een team effort

Door een intensieve samenwerking tussen onze klanten, IT-accelerators, software developers en de scrum master is een solide samenwerking gewaarborgd. We helpen je met het concreet vormgeven van je idee, het vertalen naar software requirements en het intensief samenwerken met ons ontwikkelteam.

Vele ondernemers, proceseigenaren, managers en projectleiders hebben door ons succesvol software laten maken. Van internationale shipping bedrijven als Nippon Express of KLM tot middelgrote semi-overheidsinstellingen als Leerling2020 en het Nova college.

Vraag meer info

De beste software maken is een team effort

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES